‘Küçük Gelin’ Çağla Şimşek’in değişimi şaşırttı! ‘Bu kadar da güzel olunmaz ki…’

Küçük Gelin'in yıldızı Çağla Şimşek’i görenler tanıyamıyor. Sektöre çocuk yaşta adım atan, "Küçük Gelin" dizisi ile şöhrete ulaşan ünlü oyuncu, yıllar içindeki değişimi ile büyülüyor.

featured

Mavi güzel gözleri ve sarı saçlarıyla ileride ne kadar güzel bir kız olacağının sinyallerini veren Çağla Şimşek, küçük yaşta yapımcıların dikkatini çekmişti. Şimdilerde genç bir kız olan Çağla Şimşek son olarak ‘El Kızı’ dizisi ile ekranlarda boy göstermişti. Güzelliğiyle mest eden Çağla Şimşek’in değişimi ağızları açık bıraktı. Sosyal medya paylaşımlarıyla da ilgi odağı olan ‘Küçük Gelin’ Çağla Şimşek’e “Bu kadar da güzel olunmaz ki…” yorumları yağdı. İşte sosyal medyayı sallayan Küçük Gelin Çağla Şimşek’in son hali…

Küçük Gelin değişimi ile sosyal medyayı salladı! Çağla Şimşek şimdilerde güzelliği ile dikkat çekiyor.

Çocuk yaşta setlerle tanışan, başarılı oyunculuğuyla yıldızı parlayan Çağla Şimşek, renkli güzel gözleri ile de tüm dikkatleri üzerine çekmişti.

İlk olarak “Hayat Devam Ediyor” dizisinde rol alan, ardından “Küçük Gelin” dizisi ile hafızalara kazınan Çağla Şimşek, değişimi ile dudak uçuklattı.

Reklam filmlerinden de aşina olduğumuz Çağla Şimşek, mavi güzel gözleri ve sarı saçlarıyla ileride ne kadar güzel bir kız olacağının sinyallerini vermişti.

Güzelliğinin yanı sıra oyunculuğu ile de küçük yaşta yapımcıların dikkatini çeken Çağla Şimşek Atv’nin kısa sürede gönüllere taht kuran dizisi Kardeşlerim’de de yer aldı.

Şimdilerde genç bir kız olan Çağla Şimşek son olarak ‘El Kızı’.dizisi ile ekranlarda boy gösterdi.

Güzelliğiyle mest eden Çağla Şimşek’in değişimi ağızları açık bıraktı.

Sosyal medya paylaşımlarıyla da ilgi odağı olan ‘Küçük Gelin’ Çağla Şimşek’e “Bu kadar da güzel olunmaz ki…” yorumları yağdı.

İşte sosyal medyayı sallayan ‘Küçük Gelin’ Çağla Şimşek’in son hali…

19 yaşındaki oyuncu 4 yaşından beri setlerde.

Reklam filmleriyle ekranlarda görülmeye başlayan Şimşek’in ilginç bir keşfedilme hikayesi var.

Şimşek, henüz 4 yaşındayken annesiyle birlikte gittikleri doktorun muayenehanesinde merhum yapımcı Osman Yağmurdereli’nin dikkatini çekmiş ve ardından oyunculuk kariyeri başlamış.

Bugüne kadar dört film ve sekiz dizide rol alan Şimşek, hikayesini şu sözlerle anlattı:

“Osman Yağmurdereli beni çok sevmiş. Anneme kartını vermiş ve ‘Setimize gelin’ demiş.

Annem de beni sete götürmüş. Sonra da diziye başladım.

Osman dedemin ruhu şad olsun, çok güzel zamanlardı.”

İlk olarak ‘Elveda Derken’ dizisindeki başrollerin çocuğu olarak ekrana gelen oyuncu, sevimli haliyle tüm izleyicilerin beğenisini kazandı.

Ardından birkaç işte daha oynadıktan sonra atv dizisi ‘Kayıp Prenses’te ‘Duru’ karakteriyle ilk başrolünü aldı.

‘Duru’, Şimşek’in şansını açtı ve ardından birçok film projesini de beraberinde geldi.

Birçok Sırp dergisine de kapak olan oyuncu, ardından filmlerde rol almaya başladı.

İki filmde yardımcı karakteri oynayan Şimşek, ardından ‘Çeşme’ ve ‘Ferhat ile Şirin: Ölümsüz Aşk’ filmlerinde başrolü aldı.

Bir dönem atv’de fırtınalar estiren ‘Hayat Devam Ediyor’ dizisinde ‘Lavin’ karakteriyle izleyici karşısına çıkan Şimşek, uzun soluklu bu projede oyunculuktaki başarısını iyice kanıtladı.

Kimseyi kıskanmadığını, sadece gelişimine önem verdiğini belirten genç oyuncu, “Canlandırdığım her karakterde kendimi bir kademe daha yukarı taşıdım” diye konuştu.

‘GÜLÜŞÜN VE BAKIŞIN AYNI’ DİYORLAR

Sosyoloji öğrenimi gören Şimşek’in fanları, bir dönemin çocuk başrolünün değişimiyle ilgili “Çok değişmişsin ama şirinliğin aynı, gülüş ve bakışlarından kim olduğunu çıkardım…”,

“Seni Kayıp Prenses’ten beri takip ediyorum. Çocukluğumu süsledin”, “Seni çocuk başrolken de çok severdim, eski hallerini görünce duygulandım” yorumları yaptı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir