Konyaspor taraftarından Abdülkerim Bardakcı’ya ‘maymun’ göndermesi

Konyasporlu taraftarlar, Galatasaray stadına astıkları pankartla, eski futbolculara Abdülkerim Bardakcı'ya tepki göstermeye devam etti.

featured

Konyaspor taraftarının Galatasaraylı savunma oyuncusu Abdülkerim Bardakcı’ya tepkisi dinmiyor.

Süper Lig 19. haftasında Galatasaray’a konuk olan Konyaspor, son dakikalarda yediği 3 golle mücadeleyi 3-0 kaybetti. Sarı kırmızılılarda stoper Abdülkerim Bardakci, attığı iki golle galibiyetin mimarı olurken, eski kulübü Konyaspor’un taraftarları tarafından tepki gördü.

29 yaşındaki milli stoperin gollerden sonra ‘abartılı’ sevindiğini iddia eden Konyasporlu taraftarlar, maçtan sonra tepkilerini sosyal medyada getirdi.

Yaşananların ardından Bardakci’nin menajeri, yıldız futbolcunun kulüpten ayrılırken bonservis parası kazandırmak için fedakarlık yaptığının altını çizen bir açıklama yaptı:

Bugün Galatasaray – Konyaspor maçının ardından sosyal medyada Abdülkerim Bardakcı ve Konyaspor hakkındaki yorumlar nedeniyle açıklama yapma zorunluluğu doğmuştur.

Abdülkerim’in 2021-22 sezonu sonunda 31.05.2022 tarihinde kontratı bitecek iken, birçok Türk ve Avrupa kulübü bedava sözleşme için beklerken, aidiyet duygusu ağır basmış ve kontratını uzatıp kulübüne para kazandırarak ayrılmıştır. Her konuyu konuşup tartışabiliriz ancak Abdülkerim’in Konyaspor ve Konya’ya karşı duyduğu aidiyet ve sevgiyi tartışma konusu yapmamalıyız.

ABDÜLKERİM BARDAKCI’YA PANKARTLI TEPKİ

Süper Lig’in 20. haftasındaki İstanbulspor maçı için şehre gelen bazı Konyasporlu taraftarlar, Galatasaray stadının önüne astıkları pankartla tepkilerine devam etti.

Abdülkerim Bardakcı’nın baş harflerinin kırmızı renklerle öne çıkarıldığı pankartta “Zor değil iki ayak, dik bir tavır” ifadeleri yer aldı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir