Kocaeli İl Başkanı Vedat Çalık’tan Ümit Özdağ tarifi: “Koltuk uğruna vatanını satar”

Irkçı provokatör Ümit Özdağ'ın partisindeki kriz büyüyerek devam ediyor. Zafer Partisi Kocaeli İl Başkanı Vedat Çalık'ın görevinden alınmasının ardından partinin İzmit İlçe yönetimi istifa etti. Yapılan sert açıklamada "Bugün bir koltuk sevdası için 25 yıllık dostunu satan, yarın bir başka koltuk uğruna vatanını satar." ifadeleri kullanıldı.

featured

Vedat Çalık’ın görevden alınmasının ardından istifa eden Zafer Partisi İzmit İlçe Yönetimi, “Koltuk uğruna vatanını satar” ifadeleriyle ırkçı provokatör Ümit Özdağ’a tepki gösterdi.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ tarafından Kocaeli İl Başkanı Vedat Çalık’ın görevinden alınmasının ardından partinin İzmit İlçe yönetimi istifa etti.

Yapılan sert açıklamada ”Bugün bir koltuk sevdası için 25 yıllık dostunu satanın yarın bir başka koltuk uğruna vatanını satar” ifadeleri kullanıldı.

Özdağ için ‘Uçkurundan teslim alınmış’ diyen Vedat Çalık: ‘FETÖ benzeri yapılanma ile gönül eğlendiriyor’

HEM YÖNETİMDEN HEM DE PARTİ ÜYELİĞİNDEN İSTİFA ETTİLER

İstifa eden İzmit İlçe Yönetimi’nin açıklamasında şu ifadelere verildi:

Zafer Partisi Kocaeli İl Başkanımız Sayın Vedat ÇALIK, görevden alındığı takdirde kendisini Kocaeli milletvekili yapılacağına inandırılan Zafer Partisi İzmit İlçe Başkanı Kaan HUDEKOĞLU,

Zafer Partisine çekilen operasyonda kilit rol oynamak ile kalmamış, Fetö taktiği ile il başkanız Vedat ÇALIK’a çekilen operasyonda kalenin kapısını içeriden açan adam olmuştur.

Fetö taktiği ile Zafer Partisi Kocaeli İl Başkanlığına çekilen operasyonda kalenin kapısını içeriden açan Kaan HUDEKPĞLU aynı zamanda ve maalesef Vedat Başkanımızın 25 yıllık arkadaşıdır.

“FETÖ BENZERİ İTİBARSIZLAŞTIRMA TAKTİĞİ”

İl Başkanımız Vedat ÇALIK’ın gönlümde Türk Milliyetçiliğinden başka hiçbir endişe taşımamaktayım, gönüllülük esasına dayalı olarak Zafer Partisi İl başkanlığı görevini sürdürmekteyim 2023 yılında yapılacak genel seçimlerde aday değilim. Bir karavan alıp dünyayı dolaşacağım sözlerini en iyi Kaan HUDEKOĞLU bilmektedir.

Zafer Partisi Kocaeli İl Başkanlığına FETÖ benzeri itibarsızlaştırma taktiği ile yapılan operasyonun detaylarını Sayın ÇALIK Pazartesi günü bir basın açıklaması ile duyuracağını paylaşmaktadır.

Biz Zafer Partisi İzmit İlçe Yönetim Kurulu üyeleri olarak, Sayın Vedat ÇALIK başkanımızın pazartesi günü yapacağı basın açıklamasına destek olmak için hem Zafer Partisi üyeliğinden hem de Zafer Partisi İzmit İlçe Yönetim Kurulu üyeliğimizden istifa ediyor,

KOLTUK UĞRUNA VATANINI SATAR

Bugün bir koltuk sevdası için 25 yıllık dostunu satanın yarın bir başka koltuk uğruna vatanı satacağı endişesinden dolayı Kaan HUDEKOĞLU ile yollarımızı bir daha kesişmeyecek şekilde ayırıyoruz.”

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir