Özdağ için ‘Uçkurundan teslim alınmış’ diyen Vedat Çalık: ‘FETÖ benzeri yapılanma ile gönül eğlendiriyor’

Kendisini görevden alan ırkçı provokatör Ümit Özdağ’la ilgili, ‘’Uçkurundan teslim alınmış’’ diyen Zafer Partisi Kocaeli Eski İl Başkanı Vedat Çalık, eski genel başkanının kirli ilişkilerini ifşa etti.

featured

Görevden alındıktan sonra Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ‘ın kasetle esir alındığını iddia eden bir açıklama yapan Zafer Partisi Kocaeli eski İl Başkanı Vedat Çalık, Özdağ’ın FETÖ benzeri bir yapılanma ile gönül eğlendirdiğini söyledi.

Geçtiğimiz günlerde Zafer Partisi Kocaeli İl Başkanı Vedat Çalık, Genel Başkanı Ümit Özdağ tarafından görevden alındı. Görevden alınma gerekçesi olarak ‘’Büyükşehirden ihale alması ve İzmit Belediyesi’ni yerli yersiz eleştirmesi’’ olduğu açıklamasında bulunan Özdağ’a Çalık’tan çok sert çıkışlar gelmişti.

İlk etapta Özdağ’a mesaj atarak ‘Uçkurundan teslim alınmış bir genel başkansın’ diyen Çalık, İl Binasına giderek burada bulunan Özdağ’ın posterini yırtıp sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı. Kamuoyunda günlerdir konuşulan konu hala sıcaklığını koruyorken Çalık, Kocaeli Cumhuriyet TV’ye açıklamalarda bulundu.

Irkçı provokatör Ümit Özdağ hakkında kaset iddiası: “Uçkurundan teslim alınmış bir Genel Başkansın”

Yine çok konuşulacak açıklamalar yapan Çalık; ‘’Türkiye’nin en başarılı İl Başkanını görevden alıyorsa burada ciddi bir operasyon söz konusu” dedi.

“BİZ ÖZDAĞ’A İNANDIK”

Çalık, açıklamalarında şu ifadeleri kullandı;

“Biz Ümit Özdağ’a inandık. Ben 43 yıllık hayatımda hiç kimseye kurmadığım bir cümleyi Özdağ’a kurdum. Dedim ki öl de ölelim, o kadar sevdik kendisini. Özdağ’da genel merkezde arkadaşlarımızı dışarı çıkarttı, sen kal dedi.

Benim başıma bir şey gelirse şu kişidendir, bunun kanı sendedir diyebilecek ve kan davasını bana havale edecek kadar güvenen bir genel başkanı ve il başkanı diyaloğumuz vardır. Ama bir gece yarısı tweet atarak Türkiye’nin en başarılı İl Başkanını görevden alıyorsa burada ciddi bir operasyon söz konusu.

“OPERASYON BURADA BAŞLIYOR…”

Benim görevden alınma sürecim şöyle başladı. Bir GİK Üyesi bir gece beni aradı ve bana dedi ki Ümit Özdağ beni aradı Zafer Partisi’nin kongresi yeniden yapılacak ama tek aday olmayacak İzmit İlçe Başkanı Kaan Hudekoğlu da aday olacak ve ikiniz yarışacaksınız dedi. Biraz da tepki bir dille konuştu.

İsim de verebilirim Hüseyin Şahin, sen Zafer Partisinden ayrılırken Özdağ’a ağır küfürler ederek gitmiş adamsın, sen Ümit Özdağ için Meral Akşener neyse Özdağ da odur ikisinin de etek giymesinde bir mahsur yoktur demiş adamsın.

Bana böyle bir adamın Özdağ beni aradı demesine sinirlendim. Cevap olarak ben de Kocaeli’nin İl Başkanı benim ben dururken kendisine ağır hakaret etmiş ve Zafer Partisinin GİK üyeliğinden istifa etmiş bir adama Genel Başkan Kongre için bilgi veriyorsa hiç gerek yok ben kendim istifa ediyorum dedim, kapattım telefonu.

Bu konuşmalarımızı Hüseyin Şahin Ümit Özdağ’a atıyor. Bunun üzerine Özdağ bana ‘Vedat Başkan madem istifa edeceksin, kongreye gitmeyi beklemiyorsun, ben senin zaferle o kongreden ayrılmanı beklerken. Ben de istifanı kabul ediyorum’ dedi. Aslında operasyon burada başlıyor.

“FETÖ BENZERİ YAPILANMA BEN GRUPTAN ATTI”

Bizim 350 kişilik WhatsApp grubumuz var benim de hatam genç bir arkadaşımızı grup yöneticisi yapmıştım. FETÖ benzeri yapılanma bu arkadaşımızı ikna etmiş Çalık görevden alınacak gece yatma uyuma bizi bekle bir operasyon gerçekleştireceğiz haber bekliyoruz haber gelince grubun yönetimini bize ver demişler.

Bir baktım gruptan ben çıkartıldım, yönetici olarak da Hüseyin Şahin yapıldı. Aynı anda partinin diğer sosyal medya hesapları ele geçirildi. Organize bir şekilde bir ekip gruplardan gazeteleri önceden hazırlanan metinlerle mail yağmuruna tuttular.

Cezmi abi bana yapılan operasyonu fark ediyor ve beni arayıp sakın istifa etme bu karar Özdağ’ın tek başına alabileceği bir karar değil, benimde imzamın olması gerekir seni görevden alması için önce beni görevden alması gerekir dedi.

“İKİNCİ İMZA GENEL SEKRETİN DEĞİL FETÖ BENZERİ YAPILANMANIN”

Karar defterinin çıkmaması için çok uğraşıldı Cezmi abi gelene kadar bir oyun ile odaya girildi, defter çalındı. Benim görevden alınma yazımın numarası alındı. Ben görevden alındığımda Özdağ Ağva’da FETÖ benzeri yapılanma ile gönül eğlendiriyordu, vakit geçiriyordu.

Bakıyorum Özdağ imzalamış ama ikinci kişinin imzası parti genel sekterleri olması gerekirken, ikinci imza o FETÖ benzeri mafyamatik yapılanmanın imzası. Orada durum netleşti ”

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir