Kobra Murat hastaneden dans ederek çıktı

Sevenlerini korkutan Kobra Murat'tan iyi haber geldi. Bağırsaklarının çatladığını ve ölüm tehlikesi olduğunu söyleyen Kobra Murat, sevenlerinden dua ve helallik istemişti. İyileşen Kobra Murat hastaneden darbuka eşliğinde göbek atarak çıktı.

featured

Şov dünyasının eğlendiren isimlerinden Kobra Murat Belçika dönüşünde soluğu hastaneden almıştı. Durumu acil olan Kobra Murat ölüm tehlikesiyle ameliyata alınmıştı. Eğlenceli roman şarkıları söyleyerek kendini Türkiye’ye tanıtan, kendine has kişiliği ile dikkatleri üzerine çeken ‘Kobra Murat’ lakaplı Murat Divandiler ameliyattan önce sevenlerinden helallik istediği bir paylaşım yapmıştı.

thumbnail
İlişkili Haber
Bağırsağı çatlayan Kobra Murat ameliyat oldu: “Dualarınızı bekliyorum”

BAĞIRSAĞI ÇATLAMIŞ

Belçika’dan dönerken uçakta aniden karnında bir patlama hissettiğini dile getiren ‘Kobra Murat’ Murat Divandiler paylaştığı videoda, “Buradan bir açıklamada bulunacağım. Belçika Gent’den gelirken uçakta aniden karnımda bir patlama oldu. Ambulansla beraber direkt Balat’a hastaneye geldik. Tetkikler yapıldı. Maalesef bağırsağım çatlamış…”

“Şimdi beni ameliyata alacaklar. Bu ameliyat süreci 1 ay sürecekmiş. Hepinizden helallik istiyorum. Hepinizden dualar istiyorum. Şuana kadar sizleri eğlendirdim. Her zaman oynadık, güldük ve güzel günler gördük. Dualarınızla Allah devamını getirsin inşallah. İyileşme sürecinde de gidemediğim işlerin bütün ücretleri geri ödenecektir…”

“Hakkınızı helal edin. Doktor yüzüme ameliyatımın bayağı ağır geçeceğini söyledi. Ölüm tehlikesi olan bir ameliyat. İnşallah dualarınızı bekliyorum.” ifadelerine yer vermişti.

TABURCU OLDU

Sevenlerini korkutan Kobra Murat’tan iyi haber geldi.

Kobra Murat tedavi gördüğü hastaneden taburcu oldu. Şarkıcının doktorlarına vedası da kendine has oldu.

İyileşen Kobra Murat hastaneden darbuka eşliğinde göbek atarak çıktı.

İŞTE O ANLAR

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir