‘Sokaklar şortlu erkeklerden geçilmiyor’ diyen hoca ile ilgili bomba yorum: ‘Yılların abazasıyım, böyle yokluk görmedim’

Geçtiğimiz haftalarda, ‘’Sokaklar kasap gibi. Kadınların vücutlarından geçilmiyor.’’ sözleriyle tepki çeken Halil Konakcı’nın bir benzeri daha hortladı. Bu kez, ‘’Sokaklar şortlu erkeklerden geçilmiyor.’’ diyen hoca tepki çekti.

featured

Son dönemlerde yaptıkları ilginç çıkışlarıyla adını duyurmayı başaran hocalara bir yenisi daha eklendi.

‘Sokaklar kasap dükkânı gibi’ sözleriyle tepki çeken Halil Konakcı’dan, ‘dövme’ talebi

Bu kez Tiktok’ta yayın yapan Kenan Hoca isimli bir kişi, yaptığı şort çıkışıyla sosyal medya fenomeni olmaya aday.

‘’SOKAKLARDA ŞORTLI ERKEKLERDEN GEÇİLMİYOR’’

Söz konusu hoca vaazında, ‘’Sokaklarda şortlu erkeklerden geçemiyoruz ya. Ya şortlu erkekler artık ya ne hale geldik. Mübarekler ya siz Osmanlı’nın torunusunuz ama Allah size diyor ki göbek altı ve diz kapağınızı örtmeden sokağa çıkamazsınız.’’ ifadelerini kullandı.

‘’Sokaklarda şortlu erkeklerden geçilmiyor’’ diyen hocaya sosyal medyadan gelen tepkilerden bazıları şöyle;

geçmiş olsun. şimdi de sıra bize geldi.

kadınlar, erkekler, eşekler… ayağı takunyalı çember sakallı müslümanlar her şeyden tahrik oluyor, durduramıyoruz

ben ki yılların abazasıyım böyle yokluk görmedim. 40-50 abaza toplanıp lider falan ilan edelim seni. kıllı bacaklarımıza da hallenmezsin be hoca. cin çıkarıyorum ayağına mürit zıplatırken sıkıntı yok sıra bizim bacaklara mı geldi?

geçmeyin o zaman, mağaranızda oturun. hiç kimse hayatını sizin inançlarınıza göre yaşamak zorunda değil. bunların tüm ahlak anlayışı insan vücudunun avret yerlerinden ibaret. hırsızlık, rüşvet, yalan, iftira, kumpas, adaletsizlik, gasp, tecavüz bunların hiç bir ahlaki problemi yok. masanın dört ayağından, tencerenin kulpundan, kaplumbağadan, pimapen camdan, saksıdan, limon sıkacağından her şeyden ama her şeyden tahrik oluyorlar.

islamın emrini anlatan hocadır. inandığınız dini bilin. ya inkar etmeyin böyle bir şey yok diye çünkü islam bunu emreder, ya da delikanlı gibi çıkın müslüman değilim diyin ki samimi olun. sadece şortunuza değil karınızı nasıl sikeceğinize, götünüzü nasıl sileceğinize kadar karışan bir din. niye şaşırıyorsunuz ki? bize de mi sıra geldi diye.

mini şort giyen kadınları yaşamlarına çok büyük bir tehlike olarak görüp can güvenliklerini tehlikede hissettikleri için sözlükte “kadınlar çok açık giyiniyor” diye gece gündüz ağlayan erkeklerin fikirdaşıdır. yoksa siz bu ahlak bekçiliğinizin kendinize geri dönmeyeceğini mi düşünmüştünüz? hepinizin götünü kesecekler.

kadınlar bitti, sıra bizlere geldi. ne yapalım hoca bizler de sarığa ve cübbeye mi bürünelim ?

hoca bizi şortla görünce tahrik oluyor anladığım kadarıyla. hocamıza yardımcı olalım.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir