Kızılcık Şerbeti’nin Nursema’sı Ceren Karakoç O Ses Türkiye Yılbaşı 2024’ü salladı

Kızılcık Şerbeti'nin Nursema'sı Ceren Karakoç, O Ses Türkiye Yılbaşı özel bölümüyle gündem oldu. Performansıyla dikkat çeken Ceren Karakoç'un hayatı ve kariyeri merak ediliyor.

featured

Kızılcık Şerbeti dizisinde Nursema karakterine hayat veren Ceren Karakoç, O Ses Türkiye Yılbaşı’na katılan isimler arasında bulunuyor. Nursema karakteriyle dikkatleri çeken Ceren Karakoç’un yaşamı merak ediliyor. Peki O Ses Yılbaşı’na katılan Ceren Karakoç kimdir, kaç yaşında?

Ceren Karakoç Kimdir

CEREN YALAZOĞLU KARAKOÇ KİMDİR?

Ceren Yalazoğlu Karakoç, 1984 yılında doğdu. Çanakkale’de büyüdü. Oyunuculuk öğrenimini Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Sahne ve Görüntü Sanatları Bölümü’nde aldı.Ankara’da çekilen Beni Affet dizisinde 2012’den itibaren dokuz sezon Kader karakterini canlandırdı.2013 yılında oyuncu Osman Karakoç ile evlendi. 2015’te Aysa Produksiyon yapımı Terapi Ötesi adlı oyunda rol aldı. Dizi oyunculuğuna Maria ile Mustafa ve Akıncı dizilerinde rol alarak devam etti.2019 yılında İstanbul’a taşındı. Kızılcık Şerbeti dizisinde Nursema karakterini canlandırıyor.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir