Kızılcık Şerbeti’nin Doğa’sı Sıla Türkoğlu Instagram’ı salladı! İşte ateşli pozları

Show TV ekranlarında yayınlanan ve izlenme rekorları kıran Kızılcık Şerbeti dizisinde Doğa karakterine Sıla Türkoğlu hayat veriyor. Reyting rekortmeni dizide güzelliği ile adeta büyüleyen Sıla Türkoğlu sosyal medya hesabından göğüs dekolteli ve ateşli pozlarıyla hayranlarının yüreklerini hoplattı.

featured

Son dönemin en çok konuşulan dizileri arasında yer alan Kızılcık Şerbeti’nin yıldızı Sıla Türkoğlu, sosyal medyayı sık kullanan oyuncular arasında. Son pozlarıyla dikkatleri üzerine çeken Sıla Türkoğlu yürekleri hoplattı

Oyuncuları arasında Evrim Alasya, Barış Kılıç, Doğukan Güngör ve Settar Tanrıöğen gibi isimlerin olduğu SHOW TV’nin ilgiyle izlenen dizisi Kızılcık Şerbeti’nde Doğa karakterine hayat veren Sıla Türkoğlu, güzelliğiyle adından sıkça söz ettiriyor.

Genç oyuncu Sıla Türkoğlu, kariyerinin yanında özel hayatıyla da merak uyandırıyor. Sosyal medyayı aktif olarak kullanan ünlüler arasında yer alan Türkoğlu, son pozuyla dikkatleri üzerine çekti. Instagram’da 1.1 milyon takipçisi olan Sıla Türkoğlu, son fotoğrafına 63 binin üzerinde beğeni ve 2000 binin üzerinde yorum aldı.

Sosyal medya kullanıcıları, başarılı oyuncu Sıla Türkoğlu’nun pozlarının altına; “Zümrüt gözlüm”, “Maşallah güzelliğine”, “Resmen ışık saçıyorsun” gibi yorumlar geldi.

İşte Sıla Türkoğlu’nun son paylaşımları…

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir