Kızılcık Şerbeti’nden kimin ayrıldığı belli oldu! Kaza sahnesinde ölen kim?

Ekranların reyting rekortmeni Kızılcık Şerbeti dizisinin sezon finalinde Kıvılcım ve Ömer'in geçirdiği kazada kimin öldüğü belli oldu. Kaza sahnesinde kimin öldüğünü dizinin yapımcısı Faruk Turgut açıkladı.

featured

Ekranların reyting rekortmeni Kızılcık Şerbeti dizisinin sezon finalinde Kıvılcım ve Ömer’in geçirdiği kazada kimin öldüğü belli oldu. Kaza sahnesinde kimin öldüğünü dizinin yapımcısı Faruk Turgut açıkladı.

Başrollerinde Barış Kılıç, Evrim Alasya, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Müjde Uzman, Doğukan Güngör ve Settar Tanrıöğen gibi isimlerin yer aldığı Kızılcık Şerbeti yayımlandığı günden itibaren dikkat çeken yapımlarda ilk sırada yer aldı.

Son bölümde Doğa’nın Fatih’in kendisini aldattığını tüm ailenin önünde açıklamasından, Alev’in Apo’yla ilişkisini Pembe’ye itiraf etmesine pek çok heyecanlı sahne izleyiciyi ekran başına kilitledi.

Ancak Kızılcık Şerbeti’nin son bölümünde en dikkat çeken olay, Kıvılcım ve Ömer geçirdiği trafik kazası oldu.
Bir ölü ve bir yaralı olduğu söylenen kazada kimin öldüğü merak edilmeye başlandı.

”Ömer mi öldü yoksa Kıvılcım mı?” sorularına, dizinin yapımcısı Faruk Turgut’tan flaş bir açıklama geldi.

Fatma Karaağaç’un sunduğu 20 Dakika programına konuk olan Turgut, Kızılcık Şerbeti’nin kadrosundan ayrılan herhangi bir oyuncunun olmadığını açıkladı.

Turgut, ”Hikayemizi gayet objektif bir yerden anlatmaya devam edeceğiz. Diziye katılan oyuncular var sezon finalimiz etkili olmuştu kaza sonucu iki başrolden birinin ne olacağı konusunda ciddi bir spekülasyon oluşmuştu, dizden ayrılan kimse yok.” dedi.

15 Eylül Cuma günü yeni sezonuyla ekrana fırtına gibi dönecek olan Kızılcık Şerbeti’nde Kıvılcım ve Ömer romantik sahneleriyle bizleri etkilemeye devam edecek.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir