Kızılcık Şerbeti’nde skandal! Nursema-Umut aşkını bitiren sebep belli oldu

Kızılcık Şerbeti, yeni sezona iddialı bir öncekinden çok daha iddialı giriş yapacak. Dizide Nursema-Umut aşkının bitmesi, ikilinin hayranlarını epey üzecek gibi görünüyor. Nursema'nın yeni aşkı ise 'Erdoğan' olacak.

featured

Kızılcık Şerbeti, yeni sezona iddialı bir öncekinden çok daha iddialı giriş yapacak. Dizide Nursema-Umut aşkının bitmesi, ikilinin hayranlarını epey üzecek gibi görünüyor. Nursema’nın yeni aşkı ise ‘Erdoğan’ olacak.

Show TV’nin reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti, yeni sezonda bomba gibi bir dönüş yapmaya hazırlanıyor.

Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Evrim Alasya, Barış Kılıç, Ceren Yalazoğlu Karakoç, Müjde Uzman, Sibel Taşçıcoğlu ve Settar Tanrıöğen’in başrolünü paylaştığı sevilen dizi hakkında, bomba bir iddia ortaya atıldı.

Dizinin en sevilen çifti Umut ve Nursema’nın ayrılacağını söyleyen Sina Koloğlu, Kızılcık Şerbeti’nde yeni bir aşk doğacağını da sözlerine ekledi.

KIZILCIK ŞERBETİ; MUHAFAZAKAR AŞKA DOĞRU

Sina Koloğlu, dizinin yeni sezonuyla ilgili şu açıklamayı yaptı:

“Bu sezonun da flaş dizisi olmaya aday ‘Kızılcık Şerbeti’nde yeni bir aşk doğacak gibi. Bu durum bakalım izleyici nezdinde nasıl bir karşılık bulacak.

Nursema’nın hayatına hem zengin, hem entel, hem de muhafazakar, Erdoğan (Kayra Şenocak) giriyor. O bütün sezon bizleri bağlayan ve büyük emekler sonucu sonucu evliliğe giden Umut – Nursema birlikteliği bitecek mi? Dedim ya izleyici yeni sezonda şahit oldukları karşısında hop oturup, hop kalkacak gibi.

Bu arada Alev eski aşkı Rüzgar (Yiğit Kirazcı) ile karşılaşsa da kalbinden ‘Apo’yu atması mümkün olmayacak. Abdullah Bey ile Alev yeni sezonda sürpriz yapabilir”

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir