Kızılcık Şerbeti yeni sezon ne zaman? Kızılcık Şerbeti kadrosuna kimler dahil oldu? İşte detaylar…

Dizinin hayranları, son bölümün ardından gözlerini yeni sezon için çevirmiş durumda. Kızılcık Şerbeti'nin yeni sezonunun ne zaman başlayacağı merak konusu haline geldi. İzleyiciler, karakterlerin yaşadığı maceraların ve ilişkilerin nasıl gelişeceğini görmek için heyecanla yeni sezonu bekliyorlar. Peki Kızılcık Şerbeti yeni sezon ne zaman? Kızılcık Şerbeti 30. bölüm fragmanı yayınlandı mı, ne zaman yayınlanacak?

featured

Kızılcık Şerbeti’nin 2. sezonunun ne zaman başlayacağı merak edilen konular arasında yer alıyor. Özellikle sezon finalinde yaşanan kaza sonrası Ömer ve Kıvılcım’ın başlarına gelecekler izleyiciler tarafından sabırsızlıkla bekleniyor. Peki Kızılcık Şerbeti yeni sezon ne zaman? Kızılcık Şerbeti 30. bölüm fragmanı yayınlandı mı, ne zaman yayınlanacak?

KIZILCIK ŞERBETİ YENİ SEZON NE ZAMAN?

Kızılcık Şerbeti’nin 2. sezonuyla ilgili merak edilen detaylar netleşiyor. Dizinin çekimlerinin 29 Ağustos’ta başlaması planlanıyor ve yeni sezonun Eylül ayının ilk haftalarında izleyiciyle buluşması bekleniyor.

Ancak, yapımdan henüz resmi bir açıklama gelmemiş durumda. Gelişmeler doğrultusunda detayları haberimizde paylaşacağız.

KIZILCIK ŞERBETİ SEZON FİNALİNDE NELER OLDU?

Kızılcık Şerbeti sezon finalinde Doğa Fatih’ten boşanmak istediğini, kocasının ona ihanet ettiğini tüm ailenin gözü önünde söyledi. Fatih çılgına dönerken, bunu babasının ve Alev’in bilmesi ailede şok etkisi yarattı. Doğuma günler kala stresi kaldıramayan Doğa, aniden doğuma gitti. Bu sırada Doğa’yı aramak için yola düşen Kıvılcım ve Ömer trafik kazası geçirdi.

Kazanın ardından gelen ekipler bir ölü ve bir yaralının olduğunu söyledi. Bu durumda Kıvılcım ya da Ömer yeni sezonda olmayacak. Doğanın ikiz bebeklerinden biri de ölecek.

KIZILCIK ŞERBETİ’NDE KADRO DEĞİŞİKLİĞİ

Kızılcık Şerbeti dizisine yeni oyuncuların geleceği ilk sezondan itibaren konuşulan konular arasındaydı. Diziye eklenecek oyuncular belli oldu. Birsen Altuntaş’ın haberine göre, diziye yeni sezonda Bahtiyar Memili, Yiğit Kirazcı ve Kayra Şenocak katılacak. Ayrıca, Kayra Şenocak’ın canlandıracağı muhafazakar bir iş insanının kızı olan Mihriban karakteri ve onun sekreteri de dizide yer alacak. Şu an için bu iki karakterle ilgili oyuncu seçimi süreci devam ediyor.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir