Kızılcık Şerbeti ile ilgili karar verildi! Yapımcı açıkladı

Son ayların en çok ses getiren yapımlarından biri olan Kızılcık Şerbeti'nin final yapacağı yönündeki iddialar kafaları karıştırmaya devam ediyor. RTÜK'ün televizyon tarihinde ilk kez 5 haftalık yasak uyguladığı ilk dizi olan Kızılcık Şerbeti final mi yapacak? Dizinin yapımcısından açıklama geldi. İşte Kızılcık Şerbeti'nin akıbeti...

featured

Show TV’de yayınlanan ve bu sezonun en ses getiren yapımlarından biri olan Kızılcık Şerbeti‘nin akıbeti merak ediliyordu. Her bölümü ilgiyle izlenen sevilen diziye RTÜK’ten 5 hafta yayın durdurma ve para cezası verilmişti.

Başrollerini Sıla Türkoğlu, Evrim Alasya, Barış Kılıç, Müjde Uzman, Sibel Taşçıoğlu, Settar Tanrıöğen, Ceren Karakoç ve Doğukan Güngör’ün paylaştığı Kızılcık Şerbeti dizisine RTÜK, kadına şiddet sahnesi sebebi ile 5 hafta durdurma ve 1,5 milyon TL ceza verdi.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre; dizinin bu sezon 32. bölümde sezon finali yapması, eylülde de devam etmesi planlanıyordu. Ancak 5 haftalık yasak bu sezonki bölüm sayısını 27’ye düşürdü.

Yani diziyle ilgili final kararının alınması söz konusu dahi değil. Dizinin yapımcısı Gold Film’in patronu Faruk Turgut ise dizinin sonuna kadar arkasında duracaklarını söyledi.

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir