Kızıl Goncalar Zeynep kimdir? Mina Demirtaş kaç yaşında?

Kızıl Goncalar dizisi 18 Aralık Pazartesi günü Fox Tv ekranlarında yayın hayatına başlıyor. Oyuncu Mina Demirtaş da dizide Zeynep karakterine hayat veriyor. Oyunculuk kariyerine 2021 yılında "Akif" filmiyle adım atan genç oyuncu, Özgü Namal’ın canlandırdığı Meryem’in kızı Zeynep karakteriyle izleyici karşısına çıkıyor. Peki, Kızıl Goncalar’ın Zeynep’i Mina Demirtaş kimdir, kaç yaşında? İşte oynadığı diziler!

featured

Fox Tv’nin yeni dizisi Kızıl GoncalarKarakterleri şimdiden çok merak ediliyor. Kızıl Goncalar dizisi oyuncuları vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Peki, Kızıl Goncalar Zeynep kimdir gerçek adı? Mina Demirtaş kimdir kaç yaşında oynadığı diziler? Özcan Deniz ve Özgü Namal’ın başrollerini paylaştığı Kızıl Goncalar dizisi oyuncusu hakkında detaylar haberimizde….

KIZIL GONCALAR ZEYNEP KİMDİR? 

Zeynep Tezel- Mina Demirtaş Kızıl Goncalar dizisinde Zeynep karakterini canlandıran Mina Demirtaş, Meryem ve Naim’in 16 yaşındaki kızını oynuyor. Zeynep’in hayatında hiç büyük şehir görme veya okula gitme gibi deneyimleri olmamıştır. İstanbul’a gelmek ise onun için yeni bir dünya ve umut dolu fırsatlar anlamına gelmektedir.

MİNA DEMİRTAŞ KİMDİR? 

Mina Demirtaş, 2005 yılında İstanbul’da doğan genç bir oyuncudur. 18 yaşında olan Demirtaş, 1.65 cm boyunda ve 50 kilogram ağırlığındadır. İstanbul’da eğitim hayatına devam eden genç oyuncu, 2021 yılında “Akif” adlı filmle oyunculuk kariyerine başlamıştır. Bu filmde canlandırdığı Zeynep karakteri ile izleyicilerden olumlu tepkiler almıştır. 2022 yılında yayınlanan “Kabahat” adlı filmde Reyhan karakterini, “Beraber” adlı filmde ise Azra karakterini başarıyla canlandırmıştır. Genç yaşına rağmen dikkat çeken performansları ile adını duyuran Mina Demirtaş, Özgü Namal ve Özcan Deniz’in başrollerini paylaştığı “Kızıl Goncalar” adlı yeni dizinin kadrosunda yer alarak oyunculuk kariyerine yeni bir ivme kazandırmıştır. Demirtaş’ın dizide canlandırdığı Zeynep karakteri izleyiciler tarafından ilgiyle takip edilmektedir.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir