Kızıl Goncalar Beste kimdir? Hazal Türesan kimdir, kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı?

Fox TV ekranlarından yeni yayınlanmaya başlayacak Kızıl Goncalar dizisinde Beste karakterine hayat veren Hazal Türesan’ın oynadığı diziler ve kariyeri merak konusu oldu. Yönetmen koltuğunda Ömür Atay’ın oturduğu dizisinin senaryosu Şükrü Necati Şahin tarafından kaleme alındı. Kızıl Goncalar yapımında Beste karakterini ise Hazal Türesan canlandırıyor. Peki Kızıl Goncalar Beste kimdir? Hazal Türesan kimdir, kaç yaşında? İşte, oynadığı yapımlar…

featured

Kızıl Goncalar dizisinde Beste karakterine hayat veren Hazal Türesan, televizyon ekranlarına ilk olarak 2008 yılında canlandırdığı Azra karakteriyle çıktı. Unutma Beni dizisiyle adını duyuran Hazal Türesan sonrasında ise Yeniden Başla, Kara Para Aşk, Tatlı İntikam, Fazilet Hanım ve Kızları gibi yapımlarda rol aldı. Peki Kızıl Goncalar Beste kimdir, kaç yaşında? İşte, Hazal Türesan’ın kariyeri…

Hazal türesan kimdir

KIZIL GONCALAR BESTE KİMDİR?

Kızıl Goncalar adlı yapımda Beste karakterine Hazal Türesan hayat veriyor. Hazal Türesan, 20 Temmuz 1985 yılında Ankara’da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini Ankara’da tamamladıktan sonra Ankara Üniversitesi Dil Tarih Coğrafya Fakültesi’nde Tiyatro eğitimi aldı.

Kızıl goncalar beste

Televizyon ekranlarına 2008 yılında Azra karakterini canlandırdığı Unutma Beni ile adım attı. Ardından 2011 yılında Devrim Yakut ile birlikte Yeniden Başla dizisinde rol aldı. Sonrasında ise Kara Para Aşk dizisinde başrolleri Engin Akyürek, Tuba Büyüküstün, Erkan Can ile paylaştı ve seyirciden büyük beğeni topladı. 2016’da yayın hayatına başlayan Tatlı İntikam dizisinde Furkan Andıç ve Leyla Lidya Tuğutlu ile beraber çalışan Hazal Türesan, 2017’de Fazilet Hanım ve Kızları’nda hayat verdiği Yasemin karakteri ile kariyerinde bir dönüm noktasına ulaştı.

Hazal türesan Instagram

2018 yılında Türkiye’nin ilk vampir temalı dizisi Yaşamayanlar’da rol aldı. Son olarak yeni sezonda dijital platformda yayınlanan Türkiye’nin ikinci projesi Atiye’de rol alan Türesan, Mucize Doktor isimli dizide Beliz karakterine hayat verdi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir