Kısmetse Olur’da şok! Burak dans eden sevgilisi Şeyda’yı darp etti

Yayın hayatına YouTube'da devam eden Kısmetse Olur yarışmacılarından Burak, ilişki yaşadığı Şeyda'nın herkesin içinde dans etmesine sinirlenince kolunu tutup sıktı. Kadına şiddet uygulandığı açıkça görülen anlara sosyal medyada tepki yağdı.

featured

Yayın hayatına YouTube’da devam eden Kısmetse Olur yarışmacılarından Burak, ilişki yaşadığı Şeyda’nın herkesin içinde dans etmesine sinirlenince kolunu tutup sıktı. Kadına şiddet uygulandığı açıkça görülen anlara sosyal medyada tepki yağdı.

Sunuculuğunu Öykü Serter’in üstlendiği ve YouTube kanalında yayınlanan Kısmetse Olur’da yarışmacılardan Burak, dans ettiği için sinirlendiği kız arkadaşına herkesin içinde şiddet uygulayarak kolunu sıktı.

Burak, hızla yanına gelip önce Şeyda’yı sert bir şekilde kendine çekti sonra da kolunu sıkarak kulağına bir şeyler söyledi. Sevgilisinin uyguladığı şiddet karşısında neye uğradığını şaşıran Şeyda ise kolunu tutarak Buse’nin yanına gidip yaşadığı olayı anlattı.

SOSYAL MEDYADA ÖFKE DOLU İFADELER

Olayın ardından sakinleşen Burak, “Bile isteye canını yakmam. Sinirlenince tepkimi göstermem lazımdı” derken Şeyda da “Tamam” diyerek konuyu kapattı.

Yapım şirketinin kamera önünde yaşanan kadına şiddete sessiz kalması ve yarışmacının hiçbir ceza almaması izleyicileri sinirlendirdi. Burak’ın diskalifiye edilmesi gerektiğini söyleyen izleyiciler tepki gösterdi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir