TikTok canlı yayınında saldırıya uğramıştı! Kısmetse Olur Melis Buse Betkayan Esra Ezmeci’ye katıldı: “Bunlar analı kızlı prim yapıyorlar”

Kısmetse Olur programı ile adını duyuran Melis Buse Betkayan evli olan sosyal medya fenomeni Serbest Hoca ile yaşadığı inişli çıkışlı ilişkisiyle gündemden düşmüyor. Üç çocuk babası Reşit Bozdağ ile bir ayrılıp bir barışan Betkayan son olarak TikTok canlı yayınında saldırıya uğramıştı. Betkayan, saldırı sonrası Esra Ezmeci ile Yeni Baştan programına annesiyle birlikte katıldı, canlı yayında yer yerinden oynadı.

featured

Bir dönemin efsane programı Kısmetse Olur’la tanıdığımız Melis Buse Betkayan, son zamanlarda evli ve üç çocuk babası Reşit Bozdağ ile inişli çıkışlı ilişkisiyle sık sık gündem oluyor. Betkayan, son olarak TikTok canlı yayını sırasında saldırıya uğramıştı.

Yaşadığı bu olayın ardından bir süre ortalarda görünmeyen ve yurtdışına giden Melis Buse Betkayan annesi ile birlikte Esra Ezmeci ile Yeni Baştan programına katıldı.

Olay hakkında ilk kez konuşan Betkayan canlı yayında kendisini darp eden Yeliz Yasa ile yüzleşti. Kendisi hakkındaki iddiaları yanıtlayan Yeliz Yasa ile ünlü fenomen Melis Buse Betkayan arasında gergin anlar yaşandı.

Betkayan, tüm detaylarıyla Yeliz Yasa’nın önderliğinde uğradığı saldırının planlı olduğunu ve azmettiren kişinin de Reşit Bozdağ olduğunu söyledi. Ayrıca Yeliz Yasa’nın Reşit Bozdağ ile birlikte olduğunu ve bir aydır beraber yaşadıklarını da iddia etti.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir