Kılıçdaroğlu’nun arka çıktığı festivallerde şok görüntü: ‘Ağzıyla çocuklara uyuşturucu veriyor’

Hırsızlık, cinsel istismar, cinsel saldırı, yaralama, dolandırıcılık, uyuşturucu kullanımı ve ticareti gibi onlarca suçun işlendiği festivallerde çekilen görüntüler mide bulandırıyor. Kılıçdaroğlu’nun savunduğu ve ‘’müzik’’ adı altında düzenlenen, en son Eskişehir’de yapılan festivalde çekilen görüntülerde, bir kadının 18 yaşın altındaki erkek çocuklarla öpüşerek cinsel istismarda bulunması, tepkilere neden oldu. Öte yandan görüntülere gelen bir yorum şoke etti. Bir kullanıcı, kadının ağzıyla çocuklara uyuşturucu verdiğini iddia etti.

featured

Özellikle Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezine (CİMER) yapılan şikayetlerin ardından teker teker iptal edilen sözde ‘’festival’’ özde bataklık yuvaları, hem bölge halkı için hem de festivale katılan birçok vatandaş için güvenlik sorunu haline geliyor. Uyuşturucunun sosyal medyadan satıldığı, alkolün su gibi aktığı müzik festivallerinde cinsel saldırı ve taciz, dolandırıcılık, hırsızlık, yaralama gibi onlarca suç işleniyor.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, ‘’Yasaklayamazsınız’’ diyerek savunduğu festivaller, sadece katılanlar için değil, etkinliğin yapıldığı bölge halkı için de büyük sorun haline geliyor. Söz konusu festivallerin yapıldığı tarihlerde hem emniyet güçlerine hem de CİMER’e yüzlerce şikayet geliyor.

Valileri, İmamoğlu ile karıştıran Kılıçdaroğlu’nun savunduğu festival gerçeği: Alkol, uyuşturucu, kavga…

ESKİŞEHİR’DEKİ FESTİVALDE ÇOCUKLAR İSTİSMAR EDİLDİ

Sözde 18 yaş altı çocukların girmesinin yasak olduğu ve geçtiğimiz yıllarda EstFest’te çekilen bir video, ‘’İptal’’ kararlarının ne kadar doğru olduğunu gözler önüne seriyor.

Yayınlanan görüntülerde 18 yaş altı erkek çocukları sıraya sokan bir kadının, çocuklara önce sarılıp, sonra dudaklarından öperek istismar etmesi, sosyal medyadan tepkiyle karşılandı.

İşte o skandal video:

‘’AĞZIYLA UYUŞTURUCU VERİYOR’’

Paylaşılan videoya tepkiler çığ gibi büyürken, ‘’Ağzıyla uyuşturucu veriyormuş.’’ diyen bir kullanıcının yorumu ise dikkat çekti.’

İşte o skandal videoya gelen tepkilerden bazıları:

‘’İğrençlik ahlaksızlık bu mu savundukları özgürlük!!’’

‘’Çok itici bir tablo.’’

‘’Valla hayat bunlara güzel…! Diğer tarafta Rabbim esirgesin’’

‘’Gençlerin hali içler acısı yazık’’

‘’Çocuk bunlar’’

‘’Ahlaksız diz boyu olan bir festivali bizler istemiyoruz, birer anne baba olarak. Bu yüzden de valililerimize teşekkür ederim. Kılıçdaroğlu da kendi evlatlarının üstünde uygulansın bunları.’’

‘’Ablaya yol geçen hanı gözüyle bakarsak iş kötü…’’

‘’Ciddi ciddi mideme ağrı girdi, öf’’

‘’Bu nasıl bir festival! İğrençlikler, her şey burada.’’

‘’Ağzıyla uyuşturucu veriyormuş. Biraz önce bu konuyu konuştuğum arkadaşım söyledi.’’

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir