Valileri, İmamoğlu ile karıştıran Kılıçdaroğlu’nun savunduğu festival gerçeği: Alkol, uyuşturucu, kavga…

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun ‘’yasaklayamazsınız’’ diyerek, uğrunda isyan çıkarmakla tehdit ettiği organizasyonlarda dönen dolaplarla ilgili gerçekler, kan donduruyor. Gençleri düşünen valileri, düzenlediği konserlerde sanatçılara LGBT bayrağı açtırma şartı koşan İstanbul Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile karıştıran Kılıçdaroğlu’nun savunduğu festivallerde uyuşturucu sosyal medyadan pazarlanıyor.

featured

Her türlü bulaşıcı hastalığın, mikrobun kol gezdiği, alkolün, uyuşturucunun yaygınlaştığı Milyon Fest Fethiye, Zeytinli Rock Festivali, Anadolu Fest, Zonguldak Kozlu Müzik Festivali gibi her türlü pisliğin yer aldığı etkinlikleri savunan Kemal Kılıçdaroğlu, gençlerin değil, PKK’yı finanse eden uyuşturucu çetelerinin yanında duruyor.

İşte iptal edilen o iğrenç festivallerde yaşanan skandallar….

ALKOL VE UYUŞTURUCUDAN ŞUURUNU KAYBEDEN GENÇLERDEN GARİP HAREKETLER

Burası Zeytinli Rock Festivali. Alkolden ve uyuşturucudan şuurunu kaybetmiş gençler günler boyunca pislik içinde garip garip hareketler yapıyor. Organizasyonun tuvalet görüntüleri ise iğrençliğin boyutunu gözler önüne seriyor. Ve her festivalde mutlaka büyük kavgalar çıkıyor.

EN MASUMU ZEYTİNLİ FESTİVALİ!

Skandalların eksik olmadığı organizasyonların arasındaki en masumu, ‘’Zeytinli Festivali’’yken, Fethiye civarında Psy Trance müzik festivallerinde ise başta acid, lsd, extacy olmak üzere her türlü kimyasal uyuşturucunun kullanıldığı organizasyonlar yapılıyor.

UYUŞTURUCU TİCARETİ YOUTUBE’DAN

Festivallerin Youtube sayfalarına bakıldığında uyuşturucunun nasıl yaygın ve sıradan bir şekilde kullanıldığını alım satımının yapıldığı da kolayca görülüyor. Yüzlerce, binlerce buna benzer yazışma hâlen daha sayfalarda mevcut…

ORTADA GİZLENEN BİR DURUM YOK!

Zaten ortada çok da gizlenen bir durum yok. Festivallerde çalan müzik grupları 1200 micrograms, drip drop, acid, lsd, x mushroom gibi uyuşturucu temalı isimleri olan gruplar. Youtube bile durumun farkında. “Fethiye acid” yazdığınızda direk bu festivalleri önünüze getiriyor.

UYUŞTURUCUYU, PKK’YI FİNANSE EDEN ÇETELER TEMİN EDİYOR

İşin daha kötüsü buralara uyuşturucu temin eden de Pkk’yı finanse eden çeteler. Aslında devlet bu uyuşturucu yuvaları ile uzun süredir mücadele ediyor ama muhalefet sürekli olarak konuyu müzik festivallerin yasaklanması olarak ele alıyor. Gençler muhalefetin umurunda değil.

Öte yandan son olarak iptal edilen Milyon Fest Fethiye festivalinde dönen rezilliği savunanların Türkiye’yi yönetmeye talip olması ise sosyal medyada ”facia” olarak yorumlanıyor…

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir