Kerimcan Durmaz uçaktaki mastürbasyon olayıyla ilgili ilk kez konuştu: “İntihar etmeyi düşündüm”

featured

Armağan Çağlayan’ın ‘Gör Beni’ adlı programına konuk olan Kerimcan Durmaz, TV8’de yayınlanan müzik töreninde Durmaz’a ödül verilmesine sinirlenen Erkan Petekkaya’ya bir cevap verdi. Durmaz, Amerika’ya yerleşmesine sebep olan uçaktaki cinsel organını gösterme görüntüleri hakkında da konuştu.

Petekkaya, Durmaz’a sosyal medya hesabından hakaretlerde bulunmuş ve Acun Ilıcalı’ya “Utanıyorum sizin kanalınızda olmaktan” demişti. Petekkaya sonrasında paylaşımını kaldırmışsa da, ‘Kırmızı Oda’ dizisinden çıkarılmıştı.

Kerimcan Durmaz’ın ödül almasına tepki gösteren Erkan Petekkaya’dan Acun Ilıcalı’ya şok sözler: “O uçaktaki penis…”

“Ne yapsam olay, çok garip”

Durmaz, Çağlayan’ın da yapılan şeyi haksız bulduğunu belirtmesi üzerine şunları söyledi:

“Çok alakasız bir olay. Ben sonuçta her şeyi atlatıp bir şey yapmışım ve tek başına yapmışım. Ben büyük yapımlarla çalışmıyorum. Tek başıma bir şarkı meydana getirdim. Amerika’ya gidip Türkiye’nin daha önce izlemediği bir klip çektim. Bunun bir başarı ödülü olmalı ama ne yapsam olay, çok garip.”

“İntihar etmeyi düşündüm”

Sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz, en büyük hatasını anlattı. “Geçmişe dönük yaşadığım en büyük hatam uçakta yaşanan olay” diyen Durmaz, uzun süre gündemden düşmeyen skandala ilişkin şu ifadeleri kullandı:

“Türkiye’de insanlar bunu çok farklı yerlere çektiler. Hiç aklımın almayacağı bir yere gitti bu olay. Bazı kesim bunu bilerek isteyerek yaptığımı düşündü. Kim bilerek isteyerek ayağına sıkar…”

“Yanlışlıkla yaptığım bir şeyin bedelini çok ağır şekilde ödedim. O zaman 23 yaşımdaydım. Psikolojik olarak çok kötüydüm. İntihar etmeyi düşündüm. O yüzden buradaki her şeyi bırakıp Amerika’ya gittim.”

“Ölümüne hala inanamıyorum”

Kerimcan Durmaz, Haziran 2020’de çoklu organ yetmezliğine bağlı geçirdiği kalp krizi nedeniyle sonucu yaşamını yitiren yakın arkadaşı Caner Çalışır’a özlemini de dile getirdi.

“Hayatımın en büyük travmalarından biri Caner’i kaybetmek. Benim yol arkadaşımdı Caner. Bakü’den Türkiye’ye dönmemi sağlayan kişiydi. Çok zor hiç beklemediğimiz bir şeydi Caner’in ölümü. Hala inanamıyorum… Bu arada bir yıl oldu. Nasıl oldu, nasıl zaman geçti anlayamıyorum. Caner’i kaybettiğime inanamıyorum. Gerçekten benim yol arkadaşımdı. İnsanların gördüğünden de çok daha eğlenceli bir çocuktu.

Küs ayrılmışlardı

Caner Çalışır vefat ettiğinde Kerimcan Durmaz ile küs oldukları ortaya çıkmıştı. Bu haberlere üzerine 26 yaşındaki fenomenden açıklama gelmişti: Caner ile son iki ay birbirimize kırgındık. Küsüp barışabiliriz normal arkadaşlar gibi. Düşman değildik. Hala arkadaştık ama sadece birbirimize kırgındık. Asla böyle olsun istemezdim…

Onunla küs ayrılmak istemezdim ama böyle oldu. Hayat ne kadar gerçekse, maalesef ölüm de o kadar gerçek. Çok zor bir durum. Her şeyi birlikte yaptığın arkadaşının öldüğünü düşün, çok zor. Acımızı deşmeyin. Ona dua edin, tek ricam bu. Ölünün arkasından dedikodu yapmayın. Çok ucuz görünüyorsunuz çünkü. Bana destek olanlara teşekkür ediyorum.”

Ölüm yıldönümünde unutmamıştı

Arkadaşının cenazesine katılan Kerimcan Durmaz, vefat eden Çalışır hakkında paylaşımda bulunmuştu. Durmaz, yayınladığı fotoğrafın altına ise şu notu düşmüştü:

“Caner’im, dostum, bizi bugün bırakıp gitti. Hala inanamıyorum, aklım almıyor. Daha çok erkendi be Caner’im, daha birlikte yapacağımız çok şey vardı. O kadar güzel anılar biriktirdim ki seninle, keşke bu kadar erken bırakmasaydın bizi. Seni çok seviyorum ve bu hiç değişmeyecek. Sen benim sevgimi, sırlarımı en güzel anılarımı biriktirdiğim yol arkadaşım olarak hep kalbimin bir köşesinde kalacaksın. Nurlar içinde uyu. Lütfen dualarınızı eksik etmeyin.”

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir