Seksenler’de Fehmi’ye duygusal veda! Usta oyuncu Rasim Öztekin için anma videosu hazırlandı

featured

Büyük bir izleyici kitlesine ulaşan ve seksenli yılları anlatan uzun soluklu yapımda, ailenin babası Fehmi karakterine hayat veren 62 yaşındaki Rasim Öztekin, 8 Mart’ta kalp krizi nedeniyle vefat etmişti.

Seksenler’de Fehmi karakterini kimin oynayacağı hakkında henüz bir açıklama yapılmadı. Ancak dizide Fehmi karakterini canladıran Rasim Öztekin’in yerine bir başka ismin gelmeyeceği düşünülüyor.

Seksenler’den anma videosu

Seksenler dizisi uzun bir aranın ardından 24 Haziran Çarşamba akşamı 492. bölümü ile 9. sezonuna başladı. Seksenler dizisinden Rasim Öztekin için anma videosu geldi.

8 Mart 2021 tarihinde geçirdiği kalp krizi sonucunda vefat eden Seksenler dizisinin Fehmi’si Rasim Öztekin için anma videosunda flashback yapıldı. Videoda, dizinin müziklerini yapan Aydın Sarman ‘O Günler’ isimli şarkıyı seslendirdi.

“Büyük ustaya özlem ve saygıyla…”

Rasim Öztekin için hazırlanan özel videoyu TRT’nin resmi Twitter hesabı “Büyük Usta Rasim Öztekin’e özlem ve saygıyla” notuyla paylaştı.

TRT Genel Müdürü İbrahim Eren de videoyu “Fehmi Baba’yı da unutmadık. Rasim Öztekin’e rahmetle…” notuyla Twitter hesabından paylaştı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir