Kerem Bürsin ile Hande Erçel evleniyor mu? Alyans paylaşımları…

Sen Çal Kapımı dizisinde Hande Erçel ve Kerem Bürsin'in evlilik hamlesi geldiği iddiası sosyal medyada bomba etkisi yarattı. Alyans kareleri sosyal medyayı birbirine kattı. Kısa bir süre önce barıştıkları öne sürülen Hande Erçel ve Kerem Bürsin, hayranlarını sevindirdi. İşte merak edilen ayrıntılar...

featured

Dizide tanışan Hande Erçel ve Kerem Bürsin, dizinin ilk sezonunun bitmesiyle birlikte sevgili olma kararı almışlardı. Çift, bir yıl süren aşklarını sessiz sedasız sonlandırmıştı. İlişkilerinin Demet Özdemir’den dolayı bittiği gündem olurken, hayranları ise yerle bir olmuşlardı.

Kerem Bürsin’in Demet Özlemir’le partner olacağını öğrenen Hande Erçel iddialara göre Kerem Bürsin’i evinden içeri almamış, ‘Bu ilişki bitti’ demişti. İkilinin barıştığı gündeme gelmemişti ki, şimdide evlilik kararı aldıkları konuşulmaya başlandı.

Hande Erçel’in yeğeni Mavi’nin kanser olduğunun ortaya çıkması, sevenlerini yerle bir etmişti. Gamze Erçel ise iddiaları doğrulayarak; ‘Biz iyiyiz, her şey yolunda. Tedavi sürecimiz başladı’ açıklamasında bulunmuştu.

İddialara göre ise bu haberden hemen sonra Kerem Bürsin, ilk uçakla Türkiye’ye dönmüş ve Hande Erçel’e destek olmuştu. Bu olay sonrasında Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in barıştığı gündem olmuştu. Peki, şimdi neler oluyor?

Barıştıklarına dair iddiaların gündeme gelmesiyle birlikte Hande Erçel’in ve Kerem Bürsin’in hayranları adeta delirdi. Photoshop uygulamasını kullanan hayranları, Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in alyans karelerini hayal ederek bir paylaşımda bulundu.

Herkesi şok içerisinde bırakan bu görsellerin ardından birçok kişi ikilinin evlenme yolunda adım adım ilerlediğini düşündü.

Erçel ve Bürsin’in hayatlarında henüz kimsenin olmadığı biliniyor. Kerem Bürsin ile barışıp barışmadığı hakkında açıklamada bulunmayan Hande Erçel, sosyal medyada yankı uyandırdı.

Hande Erçel’in kansere yakalanan yeğeni Mavi’den duygulandıran sözler

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir