Hande Erçel’in kansere yakalanan yeğeni Mavi’den duygulandıran sözler

Ekranlarından sevilen isimlerinden Hande Erçel'in ablası Gamze Erçel'in 2,5 yaşındaki kızı Mavi'nin geçtiğimiz günlerde kansere yakalandığı açıklanmış ve tedavi sürecinin başladığını açıklamıştı. Şimdi ise kanserle mücadele eden minik Mavi’nin sözleri herkesi duygulandırdı.

featured

Hande Erçel‘in yeğeni Aylin Mavi’nin hastalığı magazin dünyasını derinden sarsmıştı. Gamze Erçel, kızı ile ilgili yaptığı açıklamada ‘üstesinden geliyoruz’ imajını vermişti.

2,5 yaşında kanser tanısı konan Aylin Mavi’nin durumunun iyi olduğu belirtirken, bu kez babası Caner Yıldırım’ın sosyal medya paylaşımı gündeme oturdu. Yıldırım paylaşımında, kızı ile uyku öncesi sohbet ettiği anları paylaştı.

Aylin Mavi’nin bu sırada babasına “Büyüyünce doktor olacağım, benimle doktor olsana” diyor. Anne Gamze Erçel, konuyla ilgili sosyal medya hesabında geçtiğimiz haftalarda şu mesajı yayınlamıştı, “Bizi merak edenler; bizler iyiyiz ve iyi olmaya çalışıyoruz… İki hafta önce kızımız Mavi’yle ilgili bir tedavi sürecine başladık.

Biz şokumuzu atlattık ve bunu kabullenip süreci en iyi geçirmek için elimizden geleni yapıyoruz. Mavi de gayet iyi. Normalde böyle bir açıklamayı yapmak gibi bir niyetimiz yoktu. Önceden çekimleri yapılmış ve anlaşmamız olan içerikleri paylaşmak dışında pek aktif değildim zaten.

Süreci de elimizden geldiğince gizli tutmaya hatta aile büyüklerimize de ufak bir sağlık sorunu yaşıyoruz diyerek tamamlamaktı niyetimiz. Fakat çok az kişinin bilmesine rağmen bir şekilde bu konu birilerinin Magazin malzemesi haline gelmiş oldu.

Şuana kadar hemen hepsi ricamız üzerine haberi kaldırdı. Haberi hiç paylaşmayıp hassasiyet gösteren diğer Magazin sayfalarına ayrıca teşekkür ederim. Çünkü en başında dediğim gibi biz bu işi en sessiz, sakin bir şekilde atlatıp tekrar geri dönecektik. Maalesef ipin ucu kaçtı… Destekleriniz ve anlayışınız için teşekkürler”

Hande Erçel’in ablası Gamze Erçel’den kanser olan Aylin Mavi ile ilgili açıklama

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir