Kerem Bürsin baklavalarını sergiledi! Hayranlarının dibi düştü!

Spor tutkusuyla bilinen Kerem Bürsin, vücudunun son halini Instagram hesabından paylaştı. Karın kaslarıyla dikkat çeken yakışıklı oyuncu, hayranlarının büyük beğenisini kazandı.

featured

Yakışıklı oyuncu Kerem Bürsin son halini paylaştı, hayranları fotoğrafa düştü kaldı!

Kerem Bürsin, ekrana son kez Fox TV’nin Sen Çal Kapımı dizisiyle gelmişti. Hande Erçel ile başrolünde oynadığı dizi, hiç beklenmeyen bir şekilde uluslararası alanda ciddi bir başarı sağladı. 85’ten fazla ülkede yayınlanan dizi sayesinde başrol oyuncuları, gittikleri ülkelerde Hollwood yıldızları gibi karşılanıyor artık!

Kerem Bürsin, hayranlarına müjdeyi İspanya’dan verdi: Büyük bir sürpriz olacak!

İSPANYA’DA BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Özellikle Latin Amerika ülkelerinde çok sevilen dizi sayesinde Kerem Bürsin, gittiği İspanya’da müthiş bir coşku ile karşılandı. Hayranlarının çılgınlar gibi karşılaması, İspanyol basınında da haberlere konu oldu. Oyuncunun 3 kez gittiği İspanya’da gördüğü ilgi sonrası bazı anlaşmalar yaptığı, kimi projelerde yer alacağı öğrenildi.

“KARIN KASLARI MADRİD’DE SICAKLIĞI DAHA DA ARTIRDI”

Kerem Bürsin, aynı zamanda tam bir spor tutkunu. Oyuncu, fırsat buldukça spor salonlarında kaslarını güçlendirmek için çalışıyor. Her fırsatta da bu çalışmalarından hallerini paylaşıyor instagram sayfasından.

Kerem Bürsin’in geçtiğimiz günlerde İspanya’nın en popüler dergilerinden birisinde kaslı fotoğrafları yayınlanmış ve adeta hayranları tarafından çığlıklarla karşılanmıştı! Men’s Health’e fit vücuduyla haber olan oyuncu için dergide ülkede devrim yaptığı yorumu yapılmıştı. Kerem Bürsin için “El Turco, aynanın karşısında, gömleksiz ve muazzam bir şekilde tanımlanmış karın kaslarını gösteren tipik bir selfie paylaştı. Çok sıkı spor yapan Kerem Bürsin sağlam karın kaslarının yanı sıra mükemmel bir sırta sahip. Kerem Bürsin’in selfie’de sergilediği muhteşem kasları zaten sıcak olan Madrid’deki sıcaklığı daha da artırdı.” değerlendirmesi yer almıştı dergide.

INSTAGRAM’DAN SON HALİNİ PAYLAŞTI

Şu sıralar bir dizi ya da sinema projesi olmayan oyuncu, boş zamanını yine bol bol spor yaparak değerlendiriyor. Kaslarını güçlendirmeye devam eden oyuncu, daha önce verdiği röportajlarda haftanın 5 günü spor yaptığını söylemişti. Bürsin’in instagram’dan son yaptığı paylaşımlar ise hayranlarının büyük beğenisi ile karşılandı…

Oyuncunun spor yaptığı mekanın paylaşımını kendi sayfasına taşıdığı fotoğrafları, binlerce beğeni ve yorum aldı.

Yakışıklı oyuncu Kerem Bürsin, İspanya’da film hazırlığı yapıyor

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir