Kerem Alışık’la kavga eden gidiyor! Uğur Güneş’ten sonra Murat Ünalmış da Bir Zamanlar Çukurova’dan ayrılıyor…

featured

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Hünkar karakterini canlandıran Vahide Perçin ile başlayan ayrılık furyası neredeyse tüm sezon devam etti.

Hünkar, Yılmaz, Behice, Müjgan, Sevda karakterlerinin vedasıyla bu sezonun en çok konuşulan yapımlarından birisi olan Bir Zamanlar Çukurova’da yaşanacak son ayrılık izleyicileri şaşırtacak.

https://twitter.com/cukurovaatv/status/1407790506466217987?s=20

Murat Ünalmış diziye veda ediyor

Dizinin ilk bölümünden bu yana kadroda yer alan ve Demir Yaman karakteriyle gönüllere taht kuran Murat Ünalmış bu akşam yayınlanacak olan 102. bölümüyle Bir Zamanlar Çukurova’daki 3. sezonluk macerasını sonlandıracak. Bir Zamanlar Çukurova dizisi son dönemde başrol oyuncularının arasında yaşanan gerilim haberleriyle gündeme gelmişti.

Bir Zamanlar Çukurova setinde Kerem Alışık ve Murat Ünalmış birbirine girdi!

Bir Zamanlar Çukurova setinde neler yaşandı?

3 sezondur Adana’da çekilen Bir Zamanlar Çukurova dizisinin 24 Nisan’da Karaahmetli köyünde yapılan çekimleri sırasında gergin anlar yaşanmıştı.

Kerem Alışık senaryodaki bir sahneyi değiştirmeye kalkınca Murat Ünalmış duruma itiraz etti. Kerem Alışık yaşanan tartışma sırasında öfkelendi ve Ünalmış’a “Hıyar oğlu hıyar” dedi. Bu anlar yönetmen Murat Saraçoğlu tarafından da kayda alındı. Saraçoğlu gerginlik artınca seti paydos etti. Bu gerilim sonrası Murat Ünalmış, Adana Cumhuriyet Başsavcılığı’na başvurdu ve İsmail Kerem Alışık hakkında kendisine hakaret ettiğini belirterek suç duyurusunda bulundu.

Uğur Güneş’in ayrılık sebebi de Kerem Alışık

Geçtiğimiz aylarda Bir Zamanlar Çukurova’ya veda eden başrol oyuncularından Uğur Güneş’in de Kerem Alışık’la yaşadığı gerilim yüzünden diziden ayrıldığı ileri sürülmüştü.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir