Kendini göstermek için çırpındı durdu, kimse onu takmadı! Ekrem İmamoğlu, Hüseyin Baş’ı yok saydı

6'lı masaya girmek istediğini söyleyen ancak masa tarafından kabul edilmeyen BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş, Ekrem İmamoğlu aleyhine verilen mahkeme kararından sonra İBB'ye gitti. Kendisine destek olan tüm genel başkanlara teşekkür eden İmamoğlu, fotoğraf karelerine girmek için çabalayan Baş'ın ise adını anmadı.

featured

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun yerel seçimlerinden sonra YSK üyelerine hakaret ettiği gerekçesiyle yargılandığı davada bugün karar çıktı. Mahkeme heyeti Ekrem İmamoğlu’nu “hakaret” suçundan 2 yıl 7 ay 15 gün hapis cezasına çarptırdı.

AKŞENER’İN PEŞİNDEN AYRILMADI

Mahkemeden çıkan kararın ardından BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş da İYİ Parti lideri Meral Akşener ile birlikte İmamoğlu’nun yanından bir an olsun bile ayrılmadı. Mitingde otobüs üstünde de görüntülenen Baş’a Ekrem İmamoğlu’nun teşekkür etmemesi BTP’lilerin tepkisine neden oldu.

Altılı masaya kabul edilmeyen ancak bugün görüntülerde sürekli İmamoğlu’nun yanında görülen Baş, Twitter hesabından şu açıklamayı yaptı:

“ÇALMADI, YOLSUZLUK YAPMADI”

“Çalmadı, yolsuzluk yapmadı, insanların hukuklarına tecavüz etmedi, milletin malını babasının malı gibi kullanmadı. İstanbulludan aldığı yetkiyle İstanbul’a hizmet etti. Bu yetkiyi gasbetmeye kimsenin hakkı yoktur. Sayın @ekrem_imamoglu’nun yanındayız.”

DALGA KONUSU OLDU

İmamoğlu’nun konuşma yaptığı otobüsün üstüne de çıkan Hüseyin Baş, sosyal medyada gündem oldu.

Benzer Haberler
hüseyin-bas-ronaldo
Hüseyin Baş’tan 6’lı masaya Ronaldo’lu mesaj
1666950038468-yeni-proje-2
Meral Akşener’in 6’lı masaya istediği Hüseyin Baş’a DEVA’dan veto
huseyin-bas-in-cagrisina-iyi-parti-den-yanit-15388420_6478_amp
BTP Başkanı Hüseyin Baş: ‘Millet İttifakı talebimiz reddedilirse toplumsal infial oluşur’

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir