Kayserispor-Galatasaray maçının faturası Erden Timur ve Okan Buruk’a kesildi!

Müthiş transferlerle adından söz ettiren Galatasaray ilk maçında adeta hüsrana uğradı. Transfer tahtası kapalı olan Kayserispor karşısında pozisyona girmekte oldukça zorlanan ve sahadan 0-0 beraberlikle ayrılan Galatasaray'da yıldız futbolcuların yeterli bir görüntü vermemesi tepki çekti...

featured

Transfer sezonunda adından söz ettiren Galatasaray Süper Lig’in ilk maçında transfer tahtası kapalı olan Kayserispor ile 0-0 beraber kaldı. Yeni transferlerin son durumuna değinen Uğur Karakullukçu orta sahaya yapılamayan takviyeye değindi. Ünlü yorumcunun “60 milyon euro maaş ödenen bir takımın kaderi ishal olmuş futbolcunun inisiyatifine bırakılmamalı” ifadeleri camiada adeta bomba etkisi yarattı.

“GALATASARAY ELİNDEKİ ZANİOLO’YU GÖNDERMEYE ÇALIŞIĞ YERİNE İHTİYACI OLMAYAN BİR TRANSFER YAPAN TAKIM”

İşte Karakullukçu’dan çok konuşulacak yorum;

“Kerem Demirbay toparlanırsa bazı yönlerini öne çıkarırsa Torreira-Kerem ikilisi Galatasaray’ı götürecek bir ikili değil. Demirbay genel olarak rotasyonda kullanılacak bir futbolcu.
Oliveira oyun içinde kayboluyor. Saman alevi gibi bir iki aksiyon yapıyor bence zararı faydasından çok. Midtsjö kadroya giremiyor. Nereden tutsan elinde kalan bir rotasyon var. Takım geçen seneki kadrosundan sadece Rashica’yı kaybetti. Galatasaray elindeki Zaniolo’yu göndermeye çalışan yerine ihtiyacı olmana bir transfer yapan bir takım.”

“60 MİLYON EURO MAAŞ ÖDENEN TAKIM TORREİRA’NIN İSHAL OLUP OLMAMASINA BAĞLI KALABİLİR Mİ?”

“Orta saha transferini bir türlü yapamadılar. Geçtiğimiz sezonu domine eden bir takımın şu şekilde başlaması…
Angelino yok, Halil rotasyon oyuncusu, Bakambu gitti Arabistan’a geldi iyi bir kamp geçirmedi, İcardi geç geldi, Demirbay geç geldi. Zaha’nın bir sakatlığı vardı iyi bir kamp dönemi geçirmedi. Bunlardan bir tanesi hazır olmaz mı? Galatasaray transfer döneminin bedelini ödedi. 8 oyuncu alıp hiçbirini oynatamıyorsan bunun bir bedeli vardır. Torreira’nın sakatlığı belli ama bir takım Torreira’ya bağlı kalmamalı. 60 milyon euro maaş ödenen bir takım Torreira’nın ishal olup olmamasına bağlı kalabilir mi?”

“EN FORMDA OYUNCU MUSLERA”

“Senin ilk transferin orta sahaya olması lazımdı. Rashica 1 aydır bekliyor. Norwich 7 istiyorsa Galatasaray 6 veriyorsa 7’ye çıkıp bu transferi bitirmeli, Rashica orada 1 ay bekletilmemeli. Şu anda takımın en formda oyuncusu Muslera. Hem ön eleme maçlarına hem de bu maça iyi başlamasa büyük sorun yaşardı Galatasaray. Muslera’nın önümüzdeki sezon da kontratı sona erecek. Çağdaş Atan’ın elinde o kadar adam yoktu ki forvet olarak başlattığı Gökhan’ı Zaha’yı tutsun diye sağ beke koydu. Adamın transferi yok tahtası kapalı.”

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir