Ve Cengiz Ünder resmen Fenerbahçe’de: “Şampiyon yapmaya geldim”

Fenerbahçe'nin 15 milyon euro bonservis bedeli ile renklerine bağladığı Cengiz Ünder İstanbul'a geldi. Ünder, "Ülkeme dönmek istediğimi menajerime söylemiştim. Yazın da sık sık görüşmeler olmuştu. Fenerbahçe'yi şampiyon yapmak şu an en büyük hedeflerimden bir tanesi" ifadelerini kullandı.

featured

Fenerbahçe Cengiz Ünder transferinde de mutlu sona ulaştı. Sarı-lacivertlilerin transferi için Fransız kulübü Olimpik Marsilya ile anlaşmaya vardığı milli futbolcu Cengiz Ünder, İstanbul’a geldi.

“SAHAYA ÇIKMAK İÇİN SABIRSIZLANIYORUM”

Kendisini taşıyan özel uçakla Atatürk Havalimanı Genel Havacılık Terminali’ne gelen 26 yaşındaki kanat oyuncusunu bir grup Fenerbahçe taraftarı karşıladı.

Havalimanında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Cengiz Ünder, çok heyecanlı olduğunu belirterek, “Avrupa’da yıllarca oynadıktan sonra Türkiye’ye dönmek çok özel. Süper Lig’de ilk oynadığım maç Fenerbahçe’ye karşıydı. Türkiye’nin en büyük kulübüne geldim. Sahaya çıkmak için sabırsızlanıyorum. Elimden gelenin en iyisini yapacağım. Bundan kimsenin şüphesi olmasın” ifadelerini kullandı.

Transfer sürecinde Edin Dzeko ile sık sık konuştuğunu aktaran milli futbolcu, “Bana sürekli ne zaman geleceğimi soruyordu. Ben de ona sabretmesini söyledim. Sonunda bugün geldim ve çok mutluyum. Roma’da onunla çok güzel zamanlarımız geçti. Artık birlikteyiz. Ona daha çok gol attıracağım” diye konuştu.

“SAHAYA ÇIKTIĞIMDA ÖZ GÜVENİMİ HERKESE GÖSTERECEĞİM”

Kariyerinde yeni bir sayfa açmak istediğini vurgulayan Cengiz Ünder, “Ülkeme dönmek istediğimi menajerime söylemiştim. Yazın da sık sık görüşmeler olmuştu. Fenerbahçe’yi şampiyon yapmak şu an en büyük hedeflerimden bir tanesi. Öz güveni yüksek bir futbolcuyum. Sahaya çıktığımda da öz güvenimi herkese göstereceğim” şeklinde görüş belirtti.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir