Kate Moss’un kardeşi Lottie Moss’tan üçlü ilişki itirafı: “O seks deneyimini unutamam!”

Kate Moss'un 24 yaşındaki kardeşi Lottie Moss, cinsel deneyimlerini anlattı. Lottie Moss, bir pop yıldızı ile üçlü ilişkiye girmesinin en unutamadığı seks deneyimi olduğunu söyledi.

featured

İngiliz model Lottie Moss’un “üçlü ilişki” itirafı, magazin gündemine bomba gibi düştü. Sosyal medya hesabından üstsüz video paylaşan seksi model Lottie Moss, bir pop yıldızı ile üçlü ilişkiye girdiğini itiraf etti.

Dünyaca ünlü model Kate Moss’un üvey kardeşi ve meslektaşı Lottie Moss, yaptığı cesur paylaşımlar ve itiraflarıyla adından söz ettiriyor.

Müstehcen siteye üye olduktan sonra ailesinin tepkisiyle karşılaşan fakat istediğini yapmaya devam eden genç model son olarak özel hayatıyla ilgili bombayı patlattı. Moss, sosyal medya hesabından üstsüz video paylaşıp bir pop yıldızı ile üçlü ilişkiye girdiğini söyledi.

“YÜZLERCE KİŞİYLE YATTIM”

Sadece ücretli takipçileri ile paylaştığı 60 dakikalık videoda cinsel hayatı ile ilgili itiraflarda bulunan Lottie Moss, şu ana kadar yüzlerce kişi ile yattığını belirtti. Lottie, en unutamadığı cinsel tecrübesinin bir pop yıldızı ile yaptığı üçlü ilişki olduğunu kaydetti.

Genç model ayrıca yaşadığı psikolojik sorunlar nedeniyle uzun süredir tedavi gördüğünü de belirtti.

Kate Moss’un kardeşi Lottie Moss’un çıplak fotoğrafları internete sızdı! Gözyaşları içinde anlattı…

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir