Kasaba Doktoru’nun yıldız ismi Hazal Subaşı mini elbisesiyle ödül gecesine damga vurdu!

Magazin Gazetecileri Derneği (MGD) tarafından 26.'sı bu akşam düzenlenen Altın Objektif Ödülleri'ne katılan Kasaba Doktoru dizisinin başarılı oyuncularından Hazal Subaşı ve Deniz Can Aktaş'ın uyumu gözlerden kaçmadı.

featured

Kasaba Doktoru dizisinin yıldızları Hazal Subaşı ve Deniz Can Aktaş da 26. MGD Altın Objektif Ödül Töreni’ne katıldılar. İkinin birbiri ile uyumu sosyal medyada çok konuşulanlar listesine girdi.

TRT 1’in sevilen dizisi Kasaba Doktoru’nun yıldız isimleri Hazal Subaşı ve Deniz Can Aktaş bu akşam katıldıkları ödül programında tüm dikkatleri üzerine topladı. Başarılı oyuncuların samimi anları hayranlarının dikkatinden kaçmadı.

Sevilen oyuncu Hazal Subaşı siyah mini elbisesiyle geceye damga vuran isimler arasına girdi. Sosyal medyada ünlü oyuncunun güzelliği ile ilgili yorumlar sel oldu.

KASABA DOKTORU KONUSU NE?

Babasını kaybettikten sonra doktor olmaya karar veren yetenekli ve gelecek vaat eden Ömer ile kendini hayat kurtarmaya adamış efsane cerrah Hakan’ın şehre uzak bir belde hastanesinde yollarının kesişmesiyle yaşananları konu ediniyor.

KASABA DOKTORU OYUNCULARI KİMLER?

Kasaba Doktoru’nun zengin oyuncu kadrosunda Ozan Akbaba, Deniz Can Aktaş, Hazal Subaşı, Sinan Albayrak, Barış Yıldız, Özgün Karaman, Sinan Demirer, Tarık Uğur Özenbaş, Barış Yalçın, Özgür Cem Tuğluk, Alptekin Ertürk, Sultan Ulutaş, Fatih Yücebağ ve Vildan Atasever yer alıyor.

Kasaba Doktoru dizisinde nefesler tutulacak! Hakan ve Mineyi zorlu bir ameliyat bekliyor

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir