Kasaba Doktoru dizisinde nefesler tutulacak! Hakan ve Mineyi zorlu bir ameliyat bekliyor

Kasaba Doktoru dizisinin 17. bölümü bu akşam seyirciyle buluşuyor. Yeni bölümde Hakan ve Mine’yi tehlikeli bir ameliyat bekliyor. TRT 1’in sevilen dizisi ‘Kasaba Doktoru’, 23 Eylül Cuma akşamı yayınlanacak on yedinci bölümde neler yaşanacağı merak konusu oldu.

featured

Yayınlanan her bölümünde heyecan dozunu artıran ‘Kasaba Doktoru’ yine nefes kesen bir bölümle izleyicilerin karşısına çıkacak. İşte dizinin bu hafta yayınlanacak yeni bölümünden detaylar?

Ömer’in kurulda verdiği karar Yalçın’ı kurtarırken Hakan büyük bir hayal kırıklığı yaşar. Bu sırada Mine’den acı haber gelir, Zeynep ile Reyhan’ın hayatı tehlikededir. Mine ile Hakan zorlayıcı bir ameliyata girmek zorundadır.

Neslihan ve Yalçın, Uluçınar’ın yapısını değiştirmek için hastaneye gelir, Hakan’ın tepkisi ile karşı karşıya kalırlar. Hakan’ın, Mediha’ya bu kadar hızlı organ bulunmasıyla ilgili şüpheci tavrı Ömer’in içine kurt düşürür. Ömer gerçekler konusunda Leyla’ya yalan söyler ve vicdan azabı çeker. Nakil için hazırlıklar tamamdır.

Mediha önemli bir karar verir. Bu karar Ömer için zorlayıcıdır fakat kabullenmekten başka çaresi yoktur. Zeynep uyanır fakat kötü talih annesinin peşini bırakmaz. Bu durum başta Mine ve Hakan olmak üzere tüm Uluçınarlıları derinden etkiler.

Mine ve Hakan aralarındaki kopan ipleri tamir edebilecek midir? Ömer’in sürprizi Leyla ile ilişkilerini ne yönde etkileyecektir?

‘Kasaba Doktoru’ yeni bölümüyle Cuma günü TRT 1’de…

Kasaba Doktoru yeni sezon tanıtımı! TRT’nin iddialı dizisi Kasaba Doktoru ne zaman başlayacak?

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir