Kardeşlerim Ömer kimdir? Yiğit Koçak’ın sevgilisi milli atlet çıktı

Kardeşlerim dizisinin oyuncu kadrosunda yer alan Yiğit Koçak merak ediliyor. Yiğit Koçak dizide Ömer karakterini canlandırıyor. Peki ama Kardeşlerim'in Ömer'i Yiğit Koçak kimdir?

featured

Kardeşlerim dizisi karakterleri arasında yer alan Ömer merak uyandırdı. Kardeşlerim dizisinde Ömer’e Yiğit Koçak hayat veriyor. Peki ama Yiğit Koçak kimdir? İşte Kardeşlerim Ömer hakkında bilgiler…

KARDEŞLERİM ÖMER KİMDİR?

17 yaşında. Duygusal ve hırslı bir çocuk. Zaman zaman kalbinin sesine hakim olamayıp, kendini kaybetse de, abisi Kadir’in sorumluluklarını hafifletmek için üstüne düşeni yapan bir çocuk.

YİĞİT KOÇAK KİMDİR?

Kardeşlerim dizisinde Ömer’e hayat veren Yiğit Koçak sosyal medya (Vine) fenomeni, reklam ve dizi oyuncusu olarak bilinmektedir. 1.88 metre boyunda ve 76 kilo ağırlığındadır. 1995, Samsun doğumlu. Tam adı Bilal Yiğit Koçak. Samsun Anadolu Lisesi ve sonrasında Akademi 35,5 mezunu, Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomi ve Finans Bölümü mezunu.

Kardeşlerim dizisinde dram dolu bir hayat yaşayan Ömer karakterini canlandıran Bilal Yiğit Koçak, gerçek hayatında mutluluğu buldu.

Genç oyuncu, bir süredir milli atlet Berfe Sancak ile beraber.

 

Kardeşlerim’in Aybike’si Melis Minkari’nin ablası da ünlü çıktı! Güzelliği ile hayran bıraktı

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir