Kahramanmaraş’ta 250 kişiye mezar olan Ebrar Sitesi’nin müteahhitlerinden biri tutuklandı

12 bloklu olan Ebrar Sitesi'nin 8 bloku yıkılmış ve 250'den fazla kişi hayatını kaybetmişti. Yüzlerce insana mezar olan sitenin müteahhitlerinden olduğu belirtilen A.D. tutuklandı.

featured

Kahramanmaraş depremlerinde yıkılan Ebrar Sitesi’nin müteahhitlerinden olduğu belirtilen A.D. tutuklandı. 12 blok olan Ebrar Sitesi’nde 8 blok yıkılmış, sitede hayatını kaybedenlerin sayısı 250’yi geçmişti.

Kahramanmaraş merkezli 10 ilde büyük yıkıma neden olan 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremler sonrası soruşturmalar sürüyor.

Kahramanmaraş Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında 6 şüpheli daha gözaltına alındı. Şüpheliler işlemlerinin ardından sulh ceza hakimliğine sevk edildi.

250’DEN FAZLA KİŞİ ÖLMÜŞTÜ

Şüphelilerden Ebrar Sitesi’nin müteahhitlerinden olduğu belirtilen A.D. ile yıkılan bir başka binanın müteahhidi R.K. tutuklandı. Diğer şüpheliler ise serbest bırakıldı.

Benzer Haberler
neslihan-kilic-facebook
Kahramanmaraş’ta 258.saatte Neslihan Kılıç Ebrar Sitesi enkazdan yaralı kurtarıldı
ebrar-sitesi-ölenlerin-sayısı
Kahramanmaraş’ın toplu mezarı: Ebrar Sitesi’nde can kaybı 250’yi aştı
zeynep-polat-annesi
Kahramanmaraş’ta minik Zeynep Polat mucizesi! 80 saat sonra babası Feyzullah Polat ile sağ çıktı

Depremlerde 12 bloğundan 8’i yıkılan Ebrar Sitesi’nde ölenlerin sayısı 250’yi geçmişti. Kahramanmaraş merkezinde yıkılan binalara ilişkin soruşturma kapsamında dün de 3 kişi tutuklanmıştı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir