Kafalar ekibinden tepki çeken hareket! Çalışanlarını terbiyesizce kovup kayda aldılar

Kafalar olarak bilinen Youtube kanalında skandal anlar kayda alındı. Ekibin o anları kesmek yerine YouTube'a yükleyip yüz binlerce kişiye izletmesi büyük tepki çekti. Birçok kişi, kovulan çalışanın arkasından da, "Nerede bilen var mı" diye dalga geçen ekibi yerden yere vurdu. Ekibin bu terbiyesiz hareketine tepkiler çığ gibi...

featured

Youtube’da en çok izlenen kanallarından biri olan Kafalar grup üyeleri, bir çalışanını binlerce kişinin gözü önünde kovdu. Ekip bununla da yetinmeyerek o anları sosyal medyada yayınladı. Görüntüler sosyal medyada gündem olurken ekibe gelen tepkiler ise çok sert.

Atakan Özyurt, Bilal Hancı ve Fatih Yasin’in yönettiği Kafalar Youtube kanalında skandala imza atıldı. “Gürcistan’da 100 Lari ile bir gün geçirmek” adlı yayınladıkları son videoda ekibin kurucuları arasında yer alan Atakan Özyurt’un gergin tavırları herkesi rahatsız etti.

Yemek yedikleri bir restoranda hesabı ödemeden kalktığı görülen Özyurt, çalışanının o gittikten sonra onun yerine para ödemesine sinirlendi.

“Sen benim paramı mı verdin?” diye çalışanını sorguya çektiği görülen Özyurt, “Sen derhal İstanbul’a dönüyorsun. Paralarımı ver” demesi tepki topladı. Birçok kişi ekibe tepki gösterirken bazıları olayın kurgu da olsa bir insanı yüzlerce kişinin önünde rencide etmenin yanlış olduğunu ileri sürdü.

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir