Kadir Ezildi kamerayı kapattığını sanıp küfretti!

En Hamarat Benim yarışmasının sunucusu fenomen Kadir Ezildi, ürün tanıtımı yaparken kamerayı kapatmayı unutup okkalı bir küfür etti. Ezildi'nin o anları üzerine takipçileri mesaj yağmuruna tuttu.

featured

Temizlik Avcıları programıyla büyük bir çıkış yakalayan ve titizliğiyle fenomen olan Kadir Ezildi, reklam yaparken kamera Kapandı sanıp okkalı bir küfür etti.

 

KAMERAYI KAPATMAYI UNUTUP KÜFRETTİ

Sivri dilliğiyle de dikkat çeken ve lafını esirgemeyen Kadir Ezildi, bir diş macunu markası için çektiği reklam videosun ardından kamerayı kapatmadığını unutup okkalı bir küfür etti. Reklam yaptığı sırada “Siz de tıklayıp alabilirsiniz. Haydi buyurun” dedikten sonra kamerayı kapattığını sanıp “Eşeğin s***ni alırsınız” demesi takipçilerini şaşkına uğrattı.

SOSYAL MEDYA HESABINDAN ÖZÜR DİLEDİ

Durumu çok geç fark eden fenomen isim sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak takipçilerinden özür diledi. Hata yaptığını kabul eden Ezildi, markayla ilgili bir durum olmadığını, çekimi 4-5 kez tekrarlamak zorunda kalması yüzünden kendine sinirlendiğini ve menajerine söylediğini dile getirdi. Ezildi “İnsanlık hali, ben markadan memnunum hiçbir şikayetim yok, size de söylenen bir kelime değildi. Kırdıysam, üzdüysem özür dilerim” dedi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir