Kaan Yıldırım ve Özge Gürel’e şok! Sipahi dizisi apar topar yayından kaldırıldı

Show TV ekranlarında yayınlanan TV dizisi 'Sipahi' için final kararı alındı. Kaan Yıldırım hayranları Show TV yönetimine tepki yağdırıyor

featured

Show TV ekranlarında yayınlanan ve başrollerini Kaan Yıldırım, Özge Gürel ve Kerem Alışık’ın paylaştığı ‘Sipahi’ dizisine final kararı verildi.

TEŞKİLAT GİBİ OLACAK DENMİŞTİ

TRT1 ekranlarında yayınlanan Teşkilat dizisi izlenme rekorları kırarken ‘Sipahi’ dizisi içinde benzer yorumlar yapılmıştı. Ancak beklenen olmadı. Sipahi beklenen ilgiyi görmedi. Reyting kaybına daha fazla dayanamayan Show TV yönetimi acil final kararı verdi ve dizi apar topar durduruldu.

Benzer Haberler
ozge-gurel-sipahi
Sipahi’nin komiser Canan Doğan’ı Özge Gürel ilk bölümde fırtına gibi esti
sipahi-nerede-cekiliyor
Sipahi dizisinin konusu nedir, oyuncuları kim? Sipahi uyarlama mı, nerede çekiliyor?
sipahi
Sipahi dizisi ne zaman başlıyor, hangi gün? Sipahi konusu ne, oyuncuları kimler?

tv100 ekibinden Birsen Altuntaş’ın haberine göre; Sipahi dizisi bu sezonun kadrosu ve konusuyla öne çıkan projeleri arasındaydı. Mehmet ve Sadi Canpolat’ın yapımcılığını üstlendiği dizi Kaan Yıldırım, Özge Gürel ve Kerem Alışık gibi ünlü isimleri buluşturmuştu.

ÖZGE GÜREL’E AKSİYON YAKIŞMAMIŞTI

Özge Gürel hayranlarının bir türlü içine sindiremediği Canan karakteri, eleştirilere konu olmuştu. Hatta sosyal medyada bazı hayranlar eleştiriler yaparken, bazıları da ünlü oyuncuyu savunmak istemiş ve iki farklı tavır ortaya çıkmıştı. Özge Gürel’in ilk kez bir aksiyon dizisinde yer alması oyuncuyu zorlarken, hayranları da bu haline alışmakta zorlandı.

Canan karakterinin hikayenin bütünü düşünüldüğünde çok da gerekli bir karakter gibi durmaması da tüm bu sürece eklenince Özge Gürel adına Sipahi dizisinin çok da iyi bir seçim olmadığı gerçeği ortaya çıkıyor.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir