Sipahi dizisinin konusu nedir, oyuncuları kim? Sipahi uyarlama mı, nerede çekiliyor?

Show TV'nin büyük bir heyecanla beklenen yeni dizisi Sipahi bu akşam ilk bölümüyle ekranlara geldi. Başrollerinde Kaan Yıldırım, Özge Gürel ve Kerem Alışık’ın yer aldığı Sipahi güçlü oyuncu kadrosu ve hikayesiyle dikkat çekti.

featured

Show Tv’nin heyecanla beklenen yeni dizisi Sipahi bu akşam ilk bölümüyle izleyicisinin karşısına çıktı. Yapımcılığını Mehmet Canpolat ve Sadi Canpolat’ın üstlendiği dizi heyecan ve aksiyon dolu sahneleri ile izleyicisini ekrana kilitledi.

SİPAHİ DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Kendini sürekli tehlikeye atmaktan geri durmayan Ali, yeni görevinde Türkiye üzerine büyük bir komplonun planlandığını ortaya çıkarır. Bunun üzerine MİT içerisinde bir efsane olarak anılan eski istihbaratçı Yıldırım Bozok göreve geri döner. Ancak bu geri dönüş ile Yıldırım’ın geçmişi de onun peşinden gelecektir. Vatanı korumanın bir meslek değil, bir haysiyet konusu olduğunu bilen Ali ve Yıldırım, Türkiye’nin geleceğini korumak zorundadır. Hayaletler tarafından Türkiye üzerinde oynanan gölge oyununda perdeyi aralamaları gerekecektir.

SİPAHİ DİZİSİ NE ZAMAN, HANGİ KANALDA ?

Sipahi ilk bölümüyle 12 Aralık Pazartesi 20.00’de Show TV’de başlıyor.

SİPAHİ DİZİSİNİN OYUNCULARI KİM?

Başrollerinde Kaan Yıldırım, Özge Gürel ve Kerem Alışık’ın yer aldığı, Sipahi’nin kadrosunda; Sinan Tuzcu, Başak Gümülcinelioğlu, Erkan Bektaş, Nurettin Sönmez, Çağdaş Onur Öztürk, Serhat Nalbantoğlu, Emre Bulut, Gözde Okur, Elit Andaç Çam, Zeynep Oymak, Berrin Arısoy, İsmail Düvenci ve Selçuk Borak gibi isimler yer alıyor.

SİPAHİ DİZİSİ NEREDE ÇEKİLDİ?

Sipahi dizisinin ilk bölümü İstanbul, Gaziantep ve Almanya’da çekildi.

SİPAHİ UYARLAMA MI?

Senaryosunu Ali Doğançay’ın yazdığı, yönetmenliğini ise Hakan İnan’ın üstlendiği Sipahi dizisi uyarlama değildir.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir