John Wick yönetmeni Stahelski’den ters köşe! Alternatif son çekildi

Başrollerinde Keanu Reeeves'in rol aldığı John Wick'in Yönetmeni Chad Stahelski, John Wick 4'ün sonunun iki versiyonunun çekildiğini açıkladı. Nihayetinde, izleyicilerin test gösterimlerinde beğendikleri filme girdi.

featured

Keanu Reeves’in başrolünde yer aldığı sevilen macera ve aksiyon filmi John Wick 4, ana karakterin hikayesinin doruk noktasını temsil ediyor. Filmin yönetmeni Chad Stahelski, söz konusu filmin sonunu mükemmel bulduğunu ve profesyonel bir suikastçının hikayesi için daha iyi bir final bulamayacağını röportajlarında defalarca vurguladı. Ancak, ortaya çıktığı üzere, film için daha iyimser ve belirsiz olmayan başka bir son da düşünülmüş.

ALTERNATİF BİR SON ÇEKİLDİ

Empire tarafından Stahelski ile yapılan bir röportajda, film için alternatif bir son çekildiği ortaya çıktı. O halde neden o sonu göremedik? Belirleyici faktör, test gösterimleri sırasında izleyicilerin tepkisiydi. Yönetmen, “Sonun farklı bir versiyonunu çektik. Sinemalarda gördüğünüz final hem benim hem de Keanu’nun istediği finaldi. Ancak John Wick’in yaşadığı alternatif bir son da çektik.” ifadelerini kullandı.

JOHN WİCK 5 OLACAK MI?

Stahelski’nin dördüncü filmi Wick’in hikayesi için en iyi son olarak görse de, seriden sorumlu stüdyonun son filmin başarısından cesaret alarak bir devam filmi üzerinde çalışmaya başladığını çoktan duyurduğunu hatırlatalım. Ancak beşinci filmin gerçekten çekilip çekilmeyeceği henüz netlik kazanmadı. Kesin olan tek şey, alternatif sonu asla göremeyecek olmamız.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir