İzmir’deki “derin dondurucu” cinayetinde korkunç gelişme! DNA testi ile belirlenecek

İzmir'in Bayraklı ilçesinde derin dondurucuda bulunan 3 ceset ile ilgili korkunç bir gelişme yaşandı. Türkmenistan uyruklu Gülkamar Hanimova ve kızları Leyla Geldiyazova ile Laçin Geldiyazova'nın parçalanmış halde cesetleri bulundu. Aynı evde ayrıca Ruslan Kerimov adlı bir erkeğin cesedi de keşfedildi. Cesetler tamamen parçalanmış olduğu için hangi parçanın kime ait olduğu DNA analizi ile tespit edilecek.

featured

İzmir’de dehşet veren bir cinayet yaşandı. Bayraklı’da iki katlı evde yaşayan Türkmenistan uyruklu Gülkamar Hanimova ile kızları Leyla Geldiyazova ve Laçin Geldiyazova’yla Ruslan Kerimov adlı erkekten haber alamayan yakınları polise haber verdi. Polisler evde derin dondurucu içerisinde 4 ceset buldu.

DNA TESTİ SONRASI CESEDİN KİMLİĞİ ORTAYA ÇIKACAK

Cesetler morga kaldırıldı fakat parçalara ayırlmış olduğu için hangi cesedin kime ait olduğunun ise yapılacak DNA testi sonucunda belirlenecek. Cesetler parçalandığı için işlemlerin 2 ya da 3 gün kadar sürebileceği belirtildi.

CİNAYET ŞÜPHELİSİ ARANIYOR, ÖZEL EKİP KURULDU

Olayla ilgili Türkmenistan uyruklu olduğu belirlenen cinayet şüphelisinin yakalanması için özel ekip kuruldu. Ekiplerin arama çalışmalarına rağmen henüz bir sonuç alınamadı. Hasta bakımı veya çocuk bakıcılığı yapan Türkmenistan uyruklu Gülkamar Hanimova, kızları Leyla Geldiyazova ve Laçin Geldiyazova ile Ruslan Kerimov adlı erkeğin haftada 1 gün öldürüldükleri evde kaldıkları, diğer zamanlarda ise çalıştıkları evlerde kaldıkları öğrenildi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir