Ümit Özdağ ve Kılıçdaroğlu’ndan basına kapalı görüşme! Yerel seçimde ittifak var mı?

Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ bugün Kemal Kılıçdaroğlu ile basına kapalı bir görüşme gerçekleştirdi. Yaklaşık bir saat süren görüşmenin ardından kısa bir açıklama yapılırken "yerel seçimlerde ittifak var mı" sorusu yanıtsız kaldı.

featured

Seçimin 2. turunda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na destek veren Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ bugün CHP Genel Merkezi’nde CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret etti.

BASINA KAPALI GÖRÜŞME

Basına kapalı olarak gerçekleşen görüşme yaklaşık 1 saat sürdü.  İki lider, görüşmeden sonda kameraların karşısına geçerek kısa bir açıklama yaptı.

Liderler, Türkiye ve dünya gündemini ele aldıklarını, gelecek yerel seçimleri görüştüklerini söyledi

“RANDEVU RİCA ETTİM”

Özdağ, “Genel seçim sürecinde Zafer Partisi’ni bir kez ziyaret etmişti, önemli görüşmeler yapmıştık. Seçimlerden sonra bir değerlendirme imkanımız olmadı. Ben de kendisinden geçen hafta randevu rica ettim. Hem değerlendirme yapmak hem de iade-i ziyarette bulunmak istedim. Güzel bir ziyaret oldu teşekkür ederim nazik daveti için.” dedi.

“YERLER KAYGAN” ESPRİSİ

Özdağ devamında “İçeriye girerken CHP sözcüsü, ‘aman dikkat edin yerler kaygan burada’ dedi. Biz de gülümsedik, sağlam bastığımızı söyleyerek yukarıya çıktık” ifadelerini kullandı.

Özdağ bu sözlerinden sonra gülüşmeler yaşandı.

Yerel seçimlerde iş birliği yapılıp yapılmayacağı sorusunu cevapsız bırakan Kılıçdaroğlu ise şöyle konuştu:

“Genel Başkan’la güzel bir görüşmemiz oldu. İki siyasetçi yan yana gelince ne olur? Türkiye’yi, Orta Doğu’yu, gelişmeleri ve yerel seçimleri ele aldık.”

‘YEREL SEÇİMDE İTTİFAK VAR MI?’ 

Bir gazetecinin, “Yerel yönetim seçimlerine dönük olarak birlikte işbirliği olacak mı?” sorusuna Kılıçdaroğlu, “Teşekkür ederim, sağ olun.” karşılığını verdi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir