İşte ABD’de 1000 dolara satılan çiçek gibi evler

ABD'nin en büyük şehirlerinden olan Detroit'te bin dolara satılan evler sosyal medyanın gündemine oturdu. O evler için, ‘’Bağcılar buranın yanında Disneyland kalır’’ yorumları yapıldı.

featured

Suç oranı yüksek olan ABD’nin Detroit kentinde bin dolara satılan evlerin ilanı sosyal medyayı salladı. Bazı sosyal medya kullanıcıları evlerin fiyatlarının çok ucuz olduğunu söylerken Türkiye ile kıyasladı.

Bazı kullanıcılar ise bölgenin çok tehlikeli olduğunu vurgulayarak, insanların her an öldürülme tehlikesi ile burun buruna olduğunu savundu.

Bazı kullanıcılar ise Ditroit’in yanında Bağcılar’ın Disneyland gibi kalabileceğine dair ironi yaptı.

İşte ABD’de 1000 dolara satılan çiçek gibi evler ile ilgili yapılan yorumlardan bazıları;

türkiye’de bağcılar ve esenyurt gibi semtlerde, köpek kulübesinden hallice evlere 500 bin dolar para bayılmaktan daha cazip görünen evlerdir.. biraz masraf ve bakım istiyor ama olsun. evet, evler detroit’te ama esenyurt, bağcılar, adana ve bulutköy gibi belalı yerlere göre çok daha ucuz evler var. en önemlisi ise abd gibi bir ülkede yer alıyor bu evler.

akşam evinizin tarandığı bir semtte olduğu için olabilir mi.

amerika’nın bağcılarında yer alan evlerdir.

evlerin inspection i, icine yapilacak tadilatlari ve sigortasi falan ustune en az 100,000 dolar harcaman gereken. hadi bunlari yaptin bildigin sokak arasinda milletin birbirini oldurdugu bir mahallede yasaman gerekecek. komsularin ne halde bir dusun. bagcilar falan disneyland kalir.

pıçaklanma garantili evlerdir.

amerikalilardan duydugum kadariyla detroit inanilmaz sikintili bir yermis. pek tekin bir yerde durmayan evlerdir.

oralar zenci mahalleleri. millet kaçtığından öyle. uyuşturucudan tut her türlü pislik vardır orada. taşınıp 2 gün sonra vurulmak istiyorsan hemen al.

buradan ev alacağınıza, gidin ilaç içip intihar edin en azından daha kolay yoldan zahmetsiz ölürsünüz. diğer türlü detroit’ten ev alarak hem paranız gider hem de muhtemelen kurşunlanarak ya da bıçaklanarak ölmeyi garanti altına alırsınız. o yol daha uzun sürer.

bizim bağcılar’ı gönderelim bağcılar’a biz gidelim o zaman.

İşte o evlerden bazıları:

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir