Dini ayinde kafasına bıçak saplayan müridlerin görüntüleri dehşete düşürdü

Dini ayinde kafasına bıçak saplayan müridlerin görüntüleri izleyenleri şoke etti.

featured

Nerede ve ne zaman çekildiği bilinmeyen görüntüler izleyenleri hayrete düşürdü. Dini tarikatın düzenlediği zikir töreninde ağızlarına, göğüslerine şiş sokup, kafalarına bıçak saplamaları sosyal medyada gündem oldu.

Kendi memelerini şişleyen insanlar florasan lambalarını yedi.

O VİDEO İÇİN TIKLAYIN

İşte dini ayinde kafasına bıçak saplayan müridler ile ilgili yapılan yorumlardan bazıları;

beğendiğim çok faydalı bulduğum eylemleri içeren ayin götüntüleridir fakat sadece kafaya bıçak saplama olayı olsa ve bunu 10-15 cm derinliğine kadar yapsalar sevabı daha yüksek olur diye düşünüyor ve bütün ayinlerde bol bıçak saplamalı allah yolunda mutlu mesut şehidler olmanızı diliyorum.

ne var yani küçük bir mümin latifesi yaptıysak? ulan bir din bu kadar mı farklı yorumlanır? adnan hoca kediciklerin silikonlu memelerinde sos oynuyor, bu videodaki dayılar da 6 beden memelerine şiş saplayıp khaalesinin ejdaryası gibi sağa sola ateş fırlatıyor. yalnız rakının yanında florasan yiyenden etkilenmiş olabilirim, akşam gidip deneyeceğim takılmak isteyen varsa florasanını alıp gelsin(!)

çoluk çocuğunuz varsa böyle mal şeyleri izlemeyin, youtube uzun süre olayla ilginiz olmadığını anlamıyor… eskiden bir de bunları tv gösterirdi sanki marifet gibi. en son kocaelispor kırşehir ile maç yapacak diye kocaelispor kırşehir sorgusu yaptım diye kaç ay oldu hala kırşehir ile ilgili bütün bilgileri gönderiyor…

küçücük çocuğu dine alet ettikleri görüntüler. bir de çocuklarımızı etkiliyür, aile cart curt diye sosyal hayatta ne kadar eğlence kültürüne ilişkin faaliyet varsa saldırırlar. adamlar çocuğun diline ateş değdiriyorlar, ağzının içine tornavida gibi bir şey sokuyorlar karşısında cam yiyorlar falan… off can sıkıcı. benim aklım zehirlendi.

– rabbim bu arkadaş kafasına bıçak sokmuş.
+ amaç?
– cennet herhalde biz de bilemedik.
+ almayın içeri, cumaya gitti deyin.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir