İstanbul’un parasını yiyen Ajans’ın yeni mağduriyet oyunu! Google Ekrem İmamoğlu’nu ‘eski başkan’ olarak gösterdi

Türkiye'de 'mağdur' denince akla gelen ilk isim olan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun 'mağdurum' algısı hız kesmeden devam ediyor. 16 Milyon İstanbullunun metrobüs duraklarında, İETT otobüslerinde, metrolarda her gün eziyet çekmesine sebep olan İBB, Ajans'ın reklam ve algı yönetimi çalışmalarına para akıtmaya devam ediyor.

featured

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun YSK üyelerine hakaret ettiği gerekçesiyle yargılandığı davada 2 yıl 7 ay 15 gün hapis cezası ve siyasi yasak kararı almasının ardından İBB’nin para akıttığı Ajans tarafından başlatılan ‘mağdurum’ algısı son hız devam ediyor.

WİKİPEDİA ÜZERİNDEN ALGI ÇALIŞMASI

Wikipedia ile yakın ilişkisi olan İBB ajansının ‘Ekrem İmamoğlu’ başlığına yaptığı müdahale ile Google, Ekrem İmamoğlu’nu ‘Eski İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı’ olarak gösterdi.

İMAMOĞLU’NDAN ‘MAĞDURUM’ PAYLAŞIMI

Konu hakkında sosyal medya hesabı Twitter’dan paylaşım yapan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, “I speech kürsü” yazarak, şirketin hesabını etiketledi.

WİKİPEDİA’NIN TÜRKİYE DÜŞMANLIĞI TESCİLLİ

Wikipedia, Türkiye’yi çeşitli terör gruplarıyla aynı düzlemde ve iş birliği halinde göstermeye çalışan makaleler nedeniyle 29 Nisan 2017’de erişime kapatılmıştı. ABD merkezli İnternet ansiklopedisi Wikipedia’nın sahibi Wikimedia Vakfı’nın CIA ile yakın ilişkide olduğu ve ABD çıkarları doğrultusunda hareket ettiği biliniyor.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir