İstanbul’un göbeğinde boşanma davası açtığı eşi Mithat Topal tarafından kaçırılan Şilan Topal bulundu! İki kişi gözaltında…

featured

İstanbul’da yaşayan 22 yaşındaki bir çocuk annesi Şilan Topal, şiddet gördüğü için ayrıldığı ve 9 ay önce boşanma davası açtığı Mithat Topal tarafından dün kaçırıldı.

Mithat Topal geldiği araçtan inerek Şilan Topal’ı ailesinin gözünün önünde zorla taksiye bindirdi. Ailesi ve komşuları, Mithat Topal ve beraberinde gelen 3 kişiye engel olmaya çalışsa da şahıs taksiye bindirdiği kadınla birlikte olay yerinden uzaklaştı.

Şilan Topal, boşanma davası açtığı Mithat Topal tarafından ailesinin gözü önünde kaçırıldı! O anlar kamerada…

 

GENÇ KADIN KURTARILDI

Olayın ardından harekete geçen polis, genç kadının Gaziosmanpaşa’da bir eve götürüldüğünü belirledi. Bugün düzenlenen baskınla Şilan Topal tutulduğu evden kurtarıldı.

Genç kadını kaçıran boşanma aşamasında olan eşi Mithat Topal ve kendisine yardımcı olan bir kişi gözaltına alındı. Olayla ilgili çok yönlü soruşturmaya devam ediliyor.

“ÇOCUĞUMA KAVUŞMAK İSTİYORUM”

Emniyetteki işlemleri tamamlanan ve çıkışta gazetecilerin sorularını yanıtlayan Şilan Topal, “Kurtulduğum için mutluyum. Polislere, devlet büyüklerine teşekkür ediyorum. Gerekli cezanın verilmesini istiyorum. Sadece çocuğuma kavuşmak istiyorum” dedi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir