İskenderun’da Sezen Kaplan’ın öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı! Çarpıp kaçan trafik magandası Ali Güler hala serbest…

featured

Kaza, 7 Ağustos’ta Gökmeydan Kavşağı’nda meydana geldi. Ali Güler yönetimindeki otomobil, ekmek aldıktan sonra evine dönmek için yolun karşısına geçmeye çalışan 3 çocuk annesi Sezen Kaplan’a çarptı.

Kaplan, yaklaşık 80 metre savrularak feci şekilde can verdi. Kaplan’ın cansız bedeni otopsi için morga kaldırılırken, Ali Güler ise gözaltına alındı. Ali Güler, ifadesinin ardından sevk edildiği adliyede tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

KAZANIN GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde; otomobilin yolun karşısına geçmek isteyen Sezen Kaplan’a çarpması, talihsiz kadının metrelerce savrulduğu anlar yer aldı.

SÜRÜCÜNÜN TUTUKLANMASI İÇİN KAMPANYA

Sezen Kaplan‘ın yakınları kazadan sonra olay yerinden kaçtığı iddia edilen ve kaza günü tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan Ali Güler’in tutuklanması için sosyal medyada kampanya başlattı.

#AliGülerTutuklansın ve #AliGülerCezaevine etiketleri sosyal medyada sık sık gündeme geliyor.

Hatay’da Sezen Kaplan’a çarpıp ölümüne sebep olan Ali Güler’in serbest bırakılmasına tepkiler çığ gibi büyüyor! Yakınlarından #AliGülerCezaevine talebi…

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir