İstanbul’da Johnny Deep rüzgarı! Konser sonrası sürpriz doğum günü partisi yapıldı

Hollywood Vampires grubu ile konser vermek için İstanbul'a gelen Johnny Depp, İstanbul'da muhteşem bir konsere imza attı. Deep konser sonrası 60'ıncı yaş gününü de kutladı. Depp'in partisine ünlüler akın etti.

featured

Hollywood Vampires Live Tour kapsamında Jonhny Deep ve rock müziğinin yıldız isimleri  Alice Cooper ve Joe Perry geçtiğimiz akşam İstanbul’da sahne aldı.

KONSERDEN ELDE EDİLEN GELİR DEPREM YARDIM FONUNA BAĞIŞLANACAK

‘Hollywood Vampires’in büyük ilgi gören dün akşamki konserden elde edilen gelir ise depremzedeler yararına DEC (Disasters Emergency Committee) deprem yardım fonuna bağışlanacak.

KONSER SONRASI SÜRPRİZ DOĞUM GÜNÜ PARTİSİ

Habertürk’ten Atakan Makar’ın haberine göre; İstanbul’daki bir otelde konaklayan Johnny Depp’e ise konserin ardından sürpriz bir doğum günü partisi düzenlendi.

PARTİYE ÜNLÜ AKINI

9 Haziran’da 60’ıncı yaşına giren Johnny Depp’in 10 kişilik kendi arkadaş çevresinin yanı sıra partiye; Edis, Müjde Uzman, Mert Fırat, Tolga Sarıtaş ve sevgilisi Zeynep Mayruk, Beren Saat ve Kenan Doğulu gibi ünlü isimler de katıldı.

Gecenin geç bir saatinde partiye eşi Beren Saat ile katılan Kenan Doğulu, “Saat geç olsa da davete iştirak gerek ben de Beren de Johnny Depp’i severiz. Her şeyden önce Hollywood yıldızı filmlerini severim şimdi de kendisini göreceğim, hayranıyım” dedi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir