İstanbul Belediye Başkan adayı Murat Kurum güne Eyüpsultan’da sabah namazıyla başladı

Cumhur İttifakı’nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, bu sabah Eyüpsultan Camii’nde sabah namazı kıldı. Kurum namaz sonrasında vatandaşlara sıcak çorba ikram etti.

featured

Türkiye’de yerel seçim süreci başladı. Cumhubaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, düzenlenen törende AK Parti’nin İstanbul Büyükşehir Belediyesi başkan adayının Murat Kurum olduğunu açıkladı.

MURAT KURUM STARTI EYÜPSULTAN’DA VERDİ

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, Eyüp Sultan Cami’de kıldığı sabah namazıyla güne başladı. Sabah namazı sonrası vatandaşlara sıcak çorba dağıtan ve sohbet eden Kurum, önemli açıklamalar yaptı.

“ULAŞIM ÇİLESİNİ BİTİRECEĞİZ”

Gazetecilere açıklamalarda bulunan Murat Kurum şunları söyledi:

“Dualarla başlayacağız, dualarla bitireceğiz. Hep milletimizin zor gününde yanında olduk, yine İstanbulluların bize ihtiyaç duyduğu her alanda yanlarında olacağız. Bizi hep sokakta göreceksiniz, ulaşım çilesini bitirirken göreceksiniz. Milletimizle gönül gönüle bu süreci yürüteceğiz.”
Benzer Haberler
murat-kurum-sabah-namazı
İstanbul Belediye Başkan adayı Murat Kurum güne Eyüpsultan’da sabah namazıyla başladı
murat-kurum-vaadleri
İBB adayı Murat Kurum dünya basınında
ibb-adayı-murat-kurum
İBB adayı Murat Kurum ilk toplantıyı Ulaştırma Bakanı ile yaptı
murat-kurum-adaylık-aciklamasi
AK Parti’nin İBB adayı Murat Kurum’dan flaş açıklamalar

“ACİL EYLEM PLANINI ORTAYA KOYARAK YÜRÜTECEĞİZ”

“Aylardır çalışmalar yapıyoruz, milletimizin sorunlarını not ettik. Uzman arkadaşlarla bunları değerlendirdik. Eminiz ki İstanbul’un kaybolan 5 yılını hızlı bir şekilde acil eylem planını ortaya koyarak yürüteceğiz. Acil eylem planlarında ortaya koymak için yürüteceğiz. İstanbullu kardeşlerimizle paylaşacağız. Daha öncesinden onlar bizi biliyorlar. O birikimi, tecrübeyi buraya aktaracağız.”

Murat Kurum, çorba ve simit dağıtımının ardından ise esnaf ziyaretinde bulunarak, şikayetleri dinledi.

Murat Kurum İstanbul mesaisine Eyüpsultan’da sabah namazıyla başladı: “Bizi hep sokakta göreceksiniz, ulaşım çilesini bitireceğiz” ile ilgili etiketler

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir