İBB adayı Murat Kurum ilk toplantıyı Ulaştırma Bakanı ile yaptı

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adaylığı açıklanan Murat Kurum, ilk toplantısını Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu ile yaptı. Bakan Kurum sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "İlk günden işe koyulduk. Ulaştırma Bakanımız Sayın Uraloglu ile bir araya geldik, çilesiz İstanbul için projelerimizi konuştuk." ifadelerine yer verdi.

featured

Cumhur İttifakı’nın İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı Murat Kurum, ilk günden işe başladıklarını belirterek, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu ile çilesiz İstanbul için projeleri konuştuklarını bildirdi.

“İSTANBUL’UN YOLLARINDA ULAŞIM ÇİLESİ BİTENE KADAR DURMAYACAĞIZ”

Kurum, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “İstanbul’u da, İstanbulluların bizden ne beklediğini de biliyoruz. Bu şehrin mevcut karmaşasını en hızlı şekilde gidereceğiz. İlk günden işe koyulduk. Ulaştırma Bakanımız Sayın Uraloglu ile bir araya geldik, çilesiz İstanbul için projelerimizi konuştuk. İstanbul’un yollarında ulaşım çilesi bitene kadar durmayacağız.” ifadesini kullandı. Kurum, “Sadece İstanbul” etiketiyle toplantıya ilişkin fotoğrafları da paylaştı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir