İsmail Kartal’dan şampiyonluk açıklaması: “Tüm kupalara adayız”

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, 40. yıl plaketini Başkan Ali Koç'un elinden aldı. Kartal burada yaptığı açıklamada "Bu sezon da Allah'ın izniyle ben ve oyuncularım gece-gündüz çalışıyoruz. Bütün kupalara adayız" dedi.

featured

Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Toplantısı Faruk Ilgaz Tesisleri’nde düzenlendi. Toplantıda Fenerbahçe kongre üyeliğinde 40, 50 ve 60. yılını dolduran üyelere plaketleri Başkan Ali Koç tarafından takdim edildi. Yüksek Divan Kurulu Toplantısı’na ailesiyle birlikte katılan Fenerbahçe Futbol Takımı Teknik Direktörü İsmail Kartal, 40. yıl plaketini Başkan Ali Koç’un elinden aldı.

Fenerbahçe’ye dair anılarını kongre üyeleriyle paylaşan Kartal, camiaya birlik mesajı vererek, “Biz Fenerbahçe ailesi olarak birlik olduğumuz zaman bütün dünyaya mesaj verdik. Bizi yıkamadılar, bizi bölemediler ama biz birlik beraberlik içerisinde olduğumuz zaman bu kulübün neler yapabileceğini herkese gösterdik. Bu sezon da Allah’ın izniyle ben ve oyuncularım gece-gündüz çalışıyoruz. Bütün kupalara adayız. Geçmişteki kırgınlıkları, küskünlükleri kenara bırakarak birbirimize sarılmalıyız, çünkü biz Fenerbahçeliyiz. Fenerbahçe bizim, Fenerbahçe hepimizin. Çubukluyu giyen en iyi oyuncudur, çubukluyu giyerek sahaya çıkan en iyi takımdır. Bu camia her şeyin en güzeline layıktır” ifadelerini kullandı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir