İsmail Çataklı’dan Ümit Özdağ’ın yeni yalanına sert cevap: ‘Başımıza bir deli saldılar…’

Türkiye, içeride ve dışarıda birçok problemleri çözmeye çalışırken, bir de Ümit Özdağ denen yalancı provokatörün iftiralarıyla meşgul olmak zorunda kalıyor. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun Suriyelilerin geri dönüşü için İdlib’de inşa edilen 62 bin 145 briket ev projesini duyurduğu tweetini alıntılayarak, Ordu Valiliğinin 8 milyon TL’sini Suriye’ye aktardığı yalanını söyleyen yalan makinesi Özdağ’ın bitmek bilmeyen yalanlarına yetişmek artık mümkün olmuyor. Özdağ’ın son yalanına cevap Ordu Valiliğinin açıklamasını paylaşarak veren İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı, provokatör Özdağ için, ‘’Başımıza bir deli saldılar…’’ dedi…

featured

Irkçı Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, bugünü de yalansız geçirmedi. Her gün yeni bir yalanla karşımıza çıkmayı başaran yalan makinası, bu kez de Ordu Valiliği’ni yalan malzemesi olarak kullanmaya kalktı.

‘’BOŞ KONUŞMUYORUZ, ÇÖZÜM ÜRETİYORUZ’’

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, ”Boş konuşmuyoruz, çözüm üretiyoruz. Suriyeli kardeşlerimizin onurlu, gönüllü, güvenli geri dönüşü için İdlib’te 62.145 briket ev tamamlandı. Yıl sonuna kadar hedef 100.603 briket ev. Cumhurbaşkanımızın talimatıyla AFAD koordinasyonunda STK’ların desteğiyle tamamlanacak inşallah” diyerek, Suriyelilerin geri dönüşü için yapılan projeyi paylaştı.

ÖZDAĞ’DAN ‘’ORDU VALİLİĞİ 8 MİLYON TL’Yİ SURİYE’YE AKTARDI’’ YALANI

Neredeyse her gün bir yalan malzemesi bularak halkı sığınmacılara karşı kışkırtmaya çalışan Özdağ da Bakan Soylu’nun bu paylaşımının altına, ‘’Valiliklere yazı yollanarak il bütçelerinden bu evler için kaynak aktarmaları istendi. Ordu valiliği Ordu halkı için harcaması gereken 8 milyon TL’yi Suriye’ye aktardı. Seçimden önce bazı Suriyelileri şov amaçlı İdlib’e yollayıp orada besleyecekler.’’ cümleleriyle, yeni bir yalan daha üretmeye kalktı.

Irkçı provokatör Ümit Özdağ kendi kazdığı kuyuya düştü! Konyalı Fatih Büyükziyanak’la ilgili flaş gelişme

ÖZDAĞ’IN BU YALANI DA YALANLANDI

Türkiye’nin kaynaklarının Suriyelilere ve Suriye’ye aktarıldığı yalanını söyleyen Özdağ’a cevap, Ordu Valiliğinden geldi. Valilik, ‘’Ümit Özdağ’ın gerçekdışı ve porovakasyon amaçlı paylaşımıyla ilgili açıklamamızdır.’’ diyerek, ‘’Bu iddia tamamıyla gerçekdışı ve porovakasyon amaçlıdır.’’ dedi.

Ordu Valiliği, gönderilen ne bir ödenek ne de il bütçesinden yapılan bir harcamanın söz konusu olmadığını kaydederek, ‘’Hayırsever vatandaşların STK’lara yaptığı bağışlarla, gerçekleşen projeye, 2020 yılında 35 briket ev yapımı için ilimizdeki STK’lar ve hayırsever iş insanlarımız toplam 210 bin TL bağış ile katkıda bulunmuştur.’’ açıklamasını yaptı.

BAKAN YARDIMCISI İSMAİL ÇATAKLI: ‘’BİR DELİYİ BAŞIMIZA SALDILAR’’

İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı ise Özdağ’ın yeni yalanıyla ilgili Ordu Valiliği’nin açıklamasını paylaştı. Çataklı paylaşımına, ‘’Bir deliyi başımıza saldılar. Uğraşıp duruyoruz. Hayırlısı Allah’tan. Ümit Özdağ’ın bitmek bilmeyen, koskoca yeni yalanına Ordu Valiliğimizin cevabı.’’ notunu düştü.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir