Irkçı Ümit Özdağ’a destek olan Ekşi Sözlük, Kemal Sunal’ı ırkçılıkla suçladı

Irkçı Ümit Özdağ’ın her yalanına destek olan Ekşi Sözlük, merhum oyuncu Kemal Sunal’ı ırkçılıkla suçladı.

featured

Kemal Sunal, Şener Şen, Halit Akçatepe, Adile Naşit gibi usta isimlerin yer aldığı 1976 yapımı ”Süt Kardeşler” filmindeki bir sahne, Ekşi Sözlük’te gündem oldu.

EKŞİ SÖZLÜK KEMAL SUNAL’I IRKÇILIKLA SUÇLADI

Irkçı Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ın her yalanına başlık açarak, üst sıralarda tutan, Suriyelilere ve göçmenlere nefret kusmasına çanak tutan Ekşi Sözlük, yıllar önce çekilen Süt Kardeşler filmindeki bir sahneyi gündeme getirerek, merhum oyuncu Kemal Sunal’ı ırkçılıkla suçladı.

Filmdeki, Kemal Sunal’ın Yasemin Esmergül için, Halit Akçatepe’ye dönerek, ”Kim bu rengi bozuk karı” demesi, yıllar sonra Ekşi Sözlük yazarlarını rahatsız etti.

İşte o başlık için yazılan yorum…

‘’900 BİN SURİYELİYE VATANDAŞLIK VERİLDİ’’ YALANI

Ümit Özdağ, devletin resmî kayıtlarına bakmadan, FETÖ’den aldığı bilgilerle 900 bin Suriyeliye Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlığı verilmesi yalanını ortaya atmış, FOX TV sunucusu muhalif İsmail Küçükkaya bile duruma tepki göstererek, resmî rakamları hatırlatmıştı.

Ancak Ekşi Sözlük bunu fırsat bilerek ırkçı Ümit Özdağ’ın yalanına başlık açıp, gün boyu üst sıralarda tutmayı başarmış ve göçmen düşmanlığı yapmıştı.

Kendisinde o çapı göremedi! Ümit Özdağ, yine FOX’da stand-up yaptı

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir